Hopp over overskriften og gå videre.

Sjekk våre sommerpriser på hagemøbler!

Kampanje påBalkong

  Viser 0 av 0 produkter

  Balkongen er en viktig del av hjemmet vårt og kan være et virkelig deilig sted å tilbringe tid på. Hos Trademax finner du alt du trenger for å gjøre balkongen din om til en oase hvor du kan slappe av og nyte sommeren. Med et bredt utvalg av utemøbler, puter og tilbehør kan du skape det perfekte utendørsmiljøet på balkongen din. Her er noen vanlige spørsmål om hva du kan kjøpe til balkongen din på Trademax.

  Hvilken type utemøbler passer på balkongen min?

  På balkongen kan mindre utemøbler fungere bra. For eksempel passer bistrobord og stoler eller en liten sofa med tilhørende bord utmerket på en mindre balkong. For å spare plass kan du også vurdere sammenleggbare møbler som en sammenleggbar stol eller bord.

  Trenger jeg en parasoll på balkongen min?

  Det avhenger av hvor mye sol balkongen din får. Hvis balkongen din er utsatt for direkte sollys i store deler av dagen, kan en parasoll være et godt valg for å beskytte deg selv og balkongmøblene dine mot solen og skape en behagelig skygge.

  Kan jeg ha planter på balkongen min?

  Absolutt! Å ha planter på balkongen er en utmerket måte å gi liv og farge til utendørsmiljøet ditt. Velg planter som trives i solfylte eller skyggefulle forhold avhengig av balkongens plassering. Hengende potter eller en balkongkasse kan være en god løsning for å spare plass.

  Hvilken type belysning passer på balkongen min?

  Belysning er en viktig del av balkonginnredningen og kan skape en koselig og avslappet atmosfære. Du kan velge mellom forskjellige typer belysning, for eksempel lyslenker, solcelledrevne lamper eller en liten lampe som du kan plassere på bordet. Tenk på å velge belysning som er tilpasset utendørsbruk og som er trygg å bruke på balkongen din.