Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå! 300,– EKSTRA rabatt på kjøp over 4000,–. Kode: 300OFF

Avsluttes om:

Kampanje påSolbeskyttelse

62 stk produkter
Viser 24 av 62 produkter
1
...
3

Med en solskjerm på uteplassen skapes det en nødvendig skygge som avkjøler når solens stråler er på det sterkeste. Vi på Trademax.no har et stort sortiment på solavskjerminger i mange ulike farger og størrelser. En solbeskyttelse til uteplassen din kan ha mange ulike funksjoner, for eksempel kan den fungere som en regn-og vindskjerm, men også som et tak for deg som ønsker å ha et selvskap, bryllups- eller grillfest på din uteplass. Velg blant våre ulike solskjerminger og se fram imot levering hjem til deg og en komplett sommer!  

Solbeskyttelse til alle uteplasser

Trademax har uendelig med produkter til din terrasse, hage eller uteplass. Plasser din solavskjerming i den etterlengtede kveldssolen og nyt den tropiske varmen i din loungesofa under et lintak eller et solseil. Inviter inn venner til en grillkveld og slå dere ned i et herlig kosehjørne som skapt for dere. Mulighetene med en solskjerm er mange og skaper et rom på uteplassen din – Fantastisk! Trademax har alt du trenger for å kunne skape en fullstendig uteplass i samband med en solbeskytter. Vi har også blant annet  parasollfot og paviljonger i ulike materialer som tre. 

Det seneste året har bruken av solskjerming økt eksplosivt og vi forstår hvorfor. Det herlige er at du enkelt kan innrede en fin loungeplass med sofaer, sofabord, planter og belysning under din solavskjerming på uteplassen din. Som du kan nyte like mye på dagtid som på kveldstid. Når du kjøper en solbeskytter skaper du et nytt rom uten å måtte gjøre noe større endringer på verken huset eller hagen. Et enkelt sett å fornye og gi et løft til uteplassen i løpet av sommeren. 


Solbeskyttelse med smarte løsninger 


Våre prisgunstige solavskjerminger er utstyrt med mange smarte løsninger. Noen av våre solskjermer leveres komplett med tak, sidevegger og myggnett. Du kan enkelt dra for myggnettet og sideveggene for å beskytte deg mot vinden og flyvende uvelkomne insekter. I taket finner du en krok som kan være til hjelp om du skal ordne til en fest. I kroken kan du for eksempel henge lysekroner eller ballonger for å skape en skikkelig feststemning. Solskjermingen som har alt for at du skal få en hyggelig og vellykket hagefest på din uteplass i sommer. HER finner du en av mange sånne. 

Gå til innkjøp av ditt nye uterom allerede i dag hos oss på Trademax.no – levering hjem til deg.