Baden-Baden-puter

8 stk produkter
Kampanje
FRAB-0063(1).jpg

Den klassiske Baden-Baden-stolen har vært og er fortsatt en meget populær stol blant norske sommernytere. Stolen er enkelt utformet og samtidig svært praktisk, da man kan endre posisjonen fra sittende til liggende med noen få bevegelser. Å kunne gjøre det med sitteputer i en Baden-Baden gjør det hele enda bedre.

Solstolen får en uslåelig sittekomfort når den kombineres med noen av Trademax’ mange Baden-Baden-puter. Hageputene finnes i forskjellige farger og mønster, som gjør det lett for deg å finne din personlige favoritt!

 

Billige utemøbler og hagemøbler til alle anledninger finner du hos Trademax!

Det klassiske hagemøbelet Baden-Baden-stolen har lenge vært en populær følgesvenn hos det norske folket i løpet av sommermånedene. Årsaken til at stolen – som fått sitt navn fra den lille badebyen i sydvestre Tyskland – har blitt så stor er nok muligheten til å kunne stille stolen i flere ulike posisjoner og på den måten kunne nyte varmen og solen i ulike stillinger. Det som utmerker Baden-Baden er at når du feller stolens rygg bakover, kommer fotstøtten oppover og du havner på den måten i en meget bekvem liggende posisjon. Baden-Baden-stolen gir da kroppen en myk og behagelig stilling som noen ganger fører til at det kan være litt vanskelig å komme ut av stolen, fordi at det er så komfortabelt å ligge der. Så preparer noe kaldt å drikke ved siden av stolen, på med badetøyet, leg deg tilbake med et kryssord, et hyggelig radioprogram eller en podcast i bakgrunnen og nyt sommeren og ferien i en Baden-Baden-stol. Her på Trademax finner du ikke bare selve Baden-Baden-stolen, du finner også passende puter til stoler i denne stilen. Her kan du velge mellom Baden-Baden-puter som er:

  • tykke
  • tynne
  • flerfargede
  • ensfargede
  • blomstermønstrede
  • nøytrale
  • med hodepute

Alle sitteputene passer selvfølgelig til Baden-Baden-stoler. En perfekt anledning til å oppgradere din gamle Baden-Baden, eller hvorfor ikke passe på å kjøpe nye stoler og komplettere dem med hageputer som både er lekre og komfortable? Du finner alt her på Trademax!

 

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje