Heller & terrassevirke

46 stk produkter
Kampanje
19115d66028f25324c3941043e9bdf624824e1a3.jpg
Ferdige treheller er en enkel og prisgunstig måte å fikse til balkongen din eller uteplassen. Dessuten er det lett å legge, vedlikeholde og ta bort. Ta en titt på vårt utvalg av stilige terrassegulv og treheller og gi balkongen et skikkelig løft!

Forny terrassen din med et stilig dekk

Hvor mye tåler ferdige gulvplater til utendørsbruk?

Her på Trademax tilbyr vi blant annet WPC-terrassebord av høy kvalitet i forskjellige stiler samt selvheftende PVC-gulvplater, spesielt utviklet for å tåle både vær og vind på best mulig måte. Gulvplater av plast eller treplastkompositt er begge fine, holdbare og de er veldig enkle å vedlikeholde da de er så godt som vedlikeholdsfrie.

Hvordan legger jeg ferdige gulvplater?

Det kommer an på hvilken variant av terrassebord du velger. Det finnes både selvheftende terrassebord som er festet til underlaget, og gulvplater med fleksible klikksystem som legges løst på toppen av underlaget. Alle gulv er enkle å legge, og du trenger ingen forkunnskaper eller spesialverktøy.

Kan et terrassebord ligge ute året rundt?

Både PVC og treplastkompositt er holdbare materialer som ikke tar skade av kjøle og fukt. Likevel anbefaler vi at du monterer ned gulvplatene før høst- og vintersesongen for å la overflaten luftes ordentlig, men også for å holde terrassebordene fin så lenge som mulig.

Hvordan kan jeg innrede med gulvplater?

Stilrene gulvplater passer til de fleste hagemøbler og kan enkelt kombineres med for eksempel planter, tekstiler og stemningsfull LED-belysning for en koselig dekorert uteplass. Gi balkongen din en oppfriskning og bestill terrassefliser billig online her på Trademax.no!

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje