Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 24 av 45 produkter
12
Du kan med fordel ha et tregulv flere forskjellige steder. Den ser flott ut som terrasse, men fungerer også utmerket i en badstue. Terrassebordene er laget av forskjellige materialer og tilbys i tre, kompositt og plast. Det finnes også allerede trykkimpregnert terrassebord. Velkommen til å utforske vårt utvalg og bestille billig gulv fra Trademax.

Vanlige spørsmål og svar

 • Hvordan legger jeg treheller?

  Det er ikke vanskelig å legge treheller, og er du vant til å legge gulv blir dette enkelt. Det finnes ulike typer tregulv å velge mellom, men felles for alle er at det er et slitesterkt materiale som ikke tar skade av fukt og kulde. Du kan derfor ha spaltegulv utendørs hele året. Det er imidlertid viktig at alt stemmer, så lite som du føler deg usikker bør du henvende deg til en profesjonell.
 • Kan jeg bygge treheller på sokkel?

  Ønsker du en høy terrasse, må du bygge den på sokkel. Her er det viktig at arbeidet går riktig for seg. Har du ikke bygget en høy terrasse før, anbefaler vi at du søker hjelp fra et profesjonelt firma.
 • Hvordan vedlikeholder jeg dekksgulvet mitt?

  Fordelen med terrassebord er at det ikke kreves mye vedlikehold. Hvis du føler at terrassen din er skitten, kan du bruke såpen til å rengjøre tregulvet ditt. Børst bort grus og skitt og skrubb deretter vognen med varmt vann, skurekost og såpe. Gjør så det samme med kaldt vann i stedet. Gjenta om nødvendig og husk å velge en såpe som er fet. På denne måten fukter du treverket samtidig som det blir rent.
 • Hvilken side skal opp når jeg legger treheller?

  Du vil ha den beste siden opp når du legger terrassevirke. Det beste er også om virkets kjerneside er oppover, da terrassebord etter en stund kan få en buet form. Da slipper du vannoppsamling og fremtidige problemer som ellers kan oppstå.