Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Kampanje påKjøkken & bad

330 stk produkter
Viser 24 av 330 produkter
1
...
14

På Trademax finner du alt du trenger for å skape et vakkert og funksjonelt kjøkken og bad. Fra stilige kjøkkenkraner og oppvaskbenker til luksuriøse baderomsmøbler og dusjsystemer. Hos oss finner du produkter fra velkjente merker til konkurransedyktige priser. Vi er stolte av å kunne tilby et bredt utvalg av høy kvalitet for å hjelpe deg med å skape det perfekte kjøkkenet og badet.

Hvilken type baderomsmøbler bør jeg velge?

Dette avhenger av hvilken stil du ønsker, og hvilken plass du har tilgjengelig. Et lite baderomsmøbel med oppbevaring under servanten kan være en plassbesparende løsning for et mindre bad, mens et stort baderomsmøbel med flere oppbevaringsløsninger kan fungere bedre i et større bad. Vi har baderomsmøbler i ulike størrelser, stiler og materialer fra velkjente merker.

Hvordan kan jeg maksimere oppbevaringsplassen på kjøkkenet mitt?

For å maksimere oppbevaringsplassen på kjøkkenet kan du bruke smarte løsninger som hyller, kroker, skap og skuffer. Tenk på hvilke gjenstander som tar opp mest plass på kjøkkenet ditt og lag passende oppbevaringsplass til dem. Du kan også bruke uttrekkbare hyller og skuffer for å enklere nå gjenstander som ellers kan være vanskelige å nå. En annen idé er å bruke veggplassen med hyller og kroker for å frigjøre plass på benkeplaten og i skapene.

Hva bør jeg tenke på når jeg skal renovere badet eller kjøkkenet?

Når du skal renovere badet eller kjøkkenet er det viktig å planlegge og ha en tydelig visjon for hvordan du ønsker resultatet skal se ut. Tenk på å velge materialer og produkter som passer din stil og behov, samtidig som de er praktiske og holdbare. Sørg for at du har tilstrekkelig med oppbevaringsplass og at det er tilstrekkelig med lys. Hvis du er usikker på hva som er mulig innenfor budsjettet ditt, kan det være en god idé å få råd og tips fra en profesjonell.