Partycooler

1 stk produkter
1752268(7).jpg

Et lite kjøleskap på terrassen kan være veldig praktisk å ha. Ikke bare når det er varmt ute og du vil ha en kald drikke, men også når du vil arrangere en liten fest i hagen din. Tenk hvor deilig det er å slippe å løpe inn og ut for å hente noe fra kjøleskapet. Med en festkjøler har du alt mye mer praktisk tilgjengelig. I tillegg kan du få den med en multifunksjon. Det betyr at du har en stol å sitte på og kjølig oppbevaring for det du vil servere å drikke.

En festkjøler for vellykkede fester!

Hvordan bruker jeg en festkjøler?

Når du kjøper en festkjøler fra oss på Trademax, kan du ta med deg alt ut i hagen eller på terrassen der festen skal holdes. Du legger bare de drikker i kjølelagringen, det vil si din festkjøler, som du vil ha avkjølt og lett tilgjengelig gjennom kvelden når festen pågår. Det er en enkel og lett måte å holde drikkevarene dine behagelig kalde.

Hvor plasserer jeg en festkjøler?

Vi på Trademax ønsker å tilby deg produkter som er både funksjonelle og stilige. Du kan velge en festkjøler om du vil plassere den ute eller om du heller vil ha den inne. Den kan fungere på balkongen og den kan like gjerne plasseres i hagen hvis du har en slik. Den trenger ikke å kobles til noe, men kan være en normal del av miljøet ditt.

Er en festkjøler bra å ha?

På Trademax ønsker vi å gjøre livet ditt enklere og mer behagelig ved å tilby gode og rimelige produkter. Hvis du liker å ha kjølte varer nær hånden, kan en festkjøler være veldig praktisk å ha i hjemmet ditt. Du får plass til mye mer i din festkjøler enn det som passer i en kjølebag.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering innen 10 hverdager