Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Viser 2 av 2 produkter

En vinkjøler, i motsetning til et vanlig kjøleskap, har ingen vibrasjoner, noe som er det optimale for en vin. Når du skaffer en vinkjøler fra oss, vil du garantere deg å nyte perfekt tempererte viner. Måltider blir både mer elegante og smakfullere når du vet at vinen din har den perfekte temperaturen. I tillegg vil beholdningen av viner enkelt organiseres med en vinkjøler.

Skap perfekte forhold for vinen med en vinkjøler

  • Hvilken vinkjøler bør jeg velge?

    For det første bør du tenke på hvor stor vinkjøler du trenger, både nå og i fremtiden. En annen faktor å vurdere er om du vil ha en innebygd vinkjøler eller en som er frittstående. Spørsmålet er også om du skal ha et vinkjøleskap for viner som skal serveres i nær fremtid eller om du har tenkt å lagre vinene dine lenge.
  • Hvor skal jeg plassere vinkjøleren min?

    Mange har vinkjøleren sin på kjøkkenet eller i spisestuen, men du plasserer selvfølgelig vinkjøleren din der den er mest praktisk for deg. Sørg for at vinkjøleren din har nok plass rundt seg og ikke er mot noe som vibrerer.
  • Holder vinene mine lenger i en vinkjøler?

    En vin varer lenger og bedre hvis den oppbevares ved riktig temperatur, noe en vinkjøler gjør. Alle viner, enten de skal lagres lenge eller kun kort tid, klarer seg godt med moderat temperatur. Med en vinkjøler kan du være sikker på at vinen din er så god som den kan bli, i det beste miljøet, for tiden du planlegger å lagre den.