Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på alt!*

Tid igjen:  

*Gjelder ved kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Viser 24 av 26 produkter
12

Populære filtreringer

Grønne nyanser i hjemmet ditt kan skape en følelse av ro og harmoni. Vi tilbyr et bredt utvalg av plakater med grønt fargetema i forskjellige stiler og motiver som kan hjelpe deg med å skape en avslappende atmosfære i hjemmet ditt. Våre grønne plakater er trykt på høykvalitets papir og kan kjøpes i flere størrelser. Så ta sjansen på å finne din grønne plakat hos oss på Trademax nå.

Kan jeg bruke en grønn tonet plakat for å skape en "botanisk" look i hjemmet mitt?

Absolutt! Grønne plakater med bladverk eller planter kan hjelpe deg med å skape en botanisk følelse i hjemmet ditt. Du kan plassere en eller flere grønne plakater sammen med potteplanter for å skape en mer uttalt botanisk estetikk.

Hvilken rammetype anbefaler dere for grønne plakater fra Trademax?

Det avhenger av stilen du vil fremheve i hjemmet ditt. Det kan være stilig med en ramme i tre for å få en naturlig følelse. En kul kontrast kan være å ha en ramme i metall, eller å bare bruke plakatskinner. Våre plakater er i standardstørrelser for enkel innramming.

Hvilke andre farger fungerer bra sammen med grønne plakater?

Grønne plakater kan matches med en rekke forskjellige farger i interiøret ditt, som nøytralt hvitt og svart eller dristige farger som oransje eller lilla. Andre grønne toner kan også fungere bra sammen med grønne plakater for å skape en dypere og mer sofistikert følelse.