Hopp over overskriften og gå videre.

Sjekk våre sommerpriser på hagemøbler!

Viser 24 av 50 produkter
1
...
3

Tekstplakater er en populær og trendy måte å formidle en melding eller et sitat i interiøret ditt. Trademax-tekstplakater kommer i ulike stiler og skrifttyper, og kan være en morsom detalj å bruke for å skape et personlig interiør. En tekstplakat kan ha et sitat, en bokstav eller kanskje bare ett ord som motiv. Bla gjennom Trademax' mange tekstplakater og finn dine favoritter.

Finnes det tekstplakater på flere forskjellige språk?

Ja, det finnes tekstplakater på flere forskjellige språk. Vi har en mengde sitater og tekster på vår nettside, hovedsakelig på engelsk og svensk, som forhåpentligvis vil passe din personlige interiørstil og interesser.

Hvilke steder passer tekstplakater best på?

Tekstplakater passer godt på mange forskjellige steder i hjemmet ditt. Du kan plassere den på soverommet for å skape en avslappende atmosfære eller på hjemmekontoret for å få inspirasjon og motivasjon. En tekstplakat kan også fungere som en viktig detalj i en gallerivegg eller på en hylle sammen med andre interiørdetaljer.

Hvilke farger fungerer best med tekstplakater?

Tekstplakater fungerer godt med mange forskjellige farger. Svarte og hvite tekster er en klassiker, men også fargerike plakater kan være en fin detalj for å bryte opp en ellers nøytral innredning. Match gjerne fargen på plakaten din med andre detaljer i rommet, for eksempel puter, lamper eller andre dekorasjoner.