categoryTopBlock

Whiteboard

49stk produkter
Presentasjonstavle

Med en whiteboard eller krittavle kan du enkelt skrive opp viktige saker, påminnelser, handlelister og mye mer. I vårt sortiment finner du også magnetisk whiteboardtavle som fungerer perfekt til å ha på kjøleskapet, på veggen eller på kontoret. Bla blant vårt brede sortiment for å finne en tavle som passer deg og dine behov.

Vanlige spørsmål og svar

Hva skal jeg tenke på når jeg velger whiteboard?

Først trenger du å bestemme hvordan du skal bruke den. Skal du ha den hjemme eller på kontoret? Det er også bra å tenke på valg av størrelse og material. En whiteboard av glass er for eksempel en fin innredningsdetalj til hjemmet, men fungerer også perfekt i konferanserommet. Skal den brukes mye er en stor whiteboard perfekt. Så klart tilbyr vi også små whiteboardtavler.

Hva er en krittavle?

En krittavle er en skrivetavle som er laget til å skrives på med tilpassede kritt. Fordelene med en krittavle er mange. Tavlene er holdbare, lette å holde rene og har en lang levetid. Hos oss på Trademax finner du både store og små krittavler. Vi tilbyr også krittavler til vegg, men også stående tavler.

Kan jeg kjøpe whiteboard billig online?

Absolutt! Hos oss på Trademax finner du et stort utvalg av whiteboardtavler av høy kvalitet til en god pris. Bestill din nye whiteboard allerede i dag.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)