Håndtak

2 stk produkter
Kampanje
1494629(1).jpg

Et bytte av håndtak kan forandre helhetsinntrykk i hjemmet ditt. Vil du freshe opp gamle dører finner du en mengder ulike håndtak som passer alle stiler hos oss på Trademax. Vi tilbyr håndtak av høy kvalitet til en bra pris, velkommen til å utforske vårt sortiment.

Vanlige spørsmål og svar

Hvordan kan jeg freshe opp døren min?

Om du har blitt lei av dørene dine der hjemme kan du enkelt oppgradere dem med et par nye dørhåndtak. Velg mellom fine håndtak i krom eller matt svart og komplettere med en ny fin farge på døren.

Kan jeg ha like håndtak til forskjellige dører?

For baderomsdøren er et håndtak med tilhørende lås å foretrekke. Da kan du enkelt låse deg inn for å få være i fred på badet. For vanlige innerdører kan du velge det dørhåndtaket som du synes er det mest attraktive og som passer ditt hjem best. Husk å være litt ekstra forsiktig når du velger nye håndtak. Det er en liten detalj som kan forandre hele hjemmet ditt.

Kan jeg bestille ulike modeller av håndtak billig online?

Hos Trademax finner du mange forskjellige modeller av håndtak. Vi tilbyr ulike størrelser, farger og utførelser. Uansett hvilken stil du foretrekker er vi sikre på at du kommer til å finne noe som passer deg og hjemmet ditt. Bla i fred og ro og kjøp deretter det håndtaket du liker best.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Farge
Materialtype
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Kampanje