Myke leketøy & kosedyr

32 stk produkter
ed577904664054d06edd79ae46b85adc85a794cc.jpg

Nesten alle mennesker har et forhold til kosedyr og myke leker. De er søte og morsomme, de får oss til å smile og tenke på barndom og lek. Finn de myke lekene og kosedyrene som er verdsatt av alle hos oss. Vårt sortiment omfatter både store og små dyr, for både store og små barn.

La barnet ditt få sin første venn i et kosedyr

Hva slags myke leker bør jeg velge til en baby?

Husk at en baby ofte putter ting i munnen og derfor må kosedyret tåle det. Det er bra hvis leken er lett å holde, da babyer har vanskeligere for å ta tak i større ting. Velg gjerne myke leker med muntre farger og gode kontraster ved kjøp til baby. Det er viktig at myke leker for en baby ikke er for harde eller tunge.

Kan jeg kjøpe kosedyr til en voksen?

Mange voksne setter pris på kosedyr og kjøper av og til myke leker til seg selv. Det er aldri galt å gi et kosedyr til en annen voksen, så lenge det gjøres med vennlighet. Du vil kanskje gi noen et kosedyr for å trøste, oppmuntre eller feire noe. Et kosedyr kan ofte være like verdsatt som en gave som blomster eller sjokolade.

Trenger et kosedyr forestiller et ekte dyr?

Ikke alle kosedyr representerer dyr som virkelig eksisterer. Det kan også noen ganger være slik at et kosedyr har en farge som det ekte dyret aldri ville fått. Barns fantasi gjør alle kosedyr ekte, enten de eksisterer i levende liv eller ikke. Det viktigste for barnet er at kosedyret har det bra og at det er så fint som barnet ønsker.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)