Alle Tapeter

Viser 2870 prisverdt produkter
Kampanje
Sorter etter

Tapeter – hjemmets kanskje viktigste innredningsdetalj

Når vi snakker om interiør tenker vi ofte på møbler og inventar. Det som synes mest i våre hjem er det som sitter på veggene, nemlig tapetene. Når det gjelder tapeter er valgene nesten ubegrenset. Ved å tapetsere og teste noe nytt kan du skape en helt annen atmosfære i hjemmet.

Hva er forskjellen mellom papirtapet og en non-woven tapet?

Det klassiske papirtapetet og det populære non-woven tapetet er de mest vanlige tapetene i dag. Forskjellen mellom å tapetsere med en papirtapet og en non woven-tapet er at på non woven smører du lim på veggen, setter deretter opp tapetet i stedet for å lime på tapetet. 

Hva er en fototapet?

En fototapet er en tapet der motivet er så stort at det dekker en hel vegg, som et stort fotografi. Vi tilbyr et stort utvalg av prisgunstige fototapeter hos oss.

Hva er en 3D-tapet?

Et 3D-tapet er et tapet som gjennom optisk illusjon gir en 3D-effekt, som åpner for en spennende, dramatisk dybde. Med et 3D-tapet er det ikke alltid lett å bestemme hva som er fantasi og virkelighet.

Hvor kjøper jeg tapeter online?

Online hos oss på Trademax finner du et bredt utvalg av billige tapeter i forskjellige  farger og stiler. Vi har tapeter i fri, rett og forskjøvet mønstertilpassing, og vi har tapeter med stormønstret, småmønstret og grafiske motiv med mere. Fornye ditt hjem ved å kjøpe en prisguntig tapet fra oss i dag.

 
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Lengde
Høyde
Farge
Form
Pris
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje