Lerretsbilder

Viser 10000+ prisverdt produkter
Kampanje
Sorter etter

Er innredningen hjemme hos deg litt kjedelig eller føler du at den mangler noe? Ved å henge opp vakre lerretsbilder på veggene kommer hjemmet umiddelbart få et løft. Her kan du velge mellom mange forskjellige trykk og størrelser, for eksempel av dyr, byer, natur eller mennesker. Kanskje du liker vakre og storslåtte bilder? Eller foretrekker du abstrakt kunst og malte verk? Med et stort utvalg av vakre lerretsbilder, tilbyr vi noe for enhver smak - stil. Finn din favoritt i dag og skap en vakker og fin innredning du også!

Ett bilde sier mer enn tusen ord

Ja, det stemmer. Med et lerretsbilde kommer øynene å falle på motivet, noe som kan skape en spennende samtaleemne. Vis alle hva ditt hjerte klapper ekstra for ved å sette opp et bilde med noe som du liker. Du liker kanskje elefanter? I så fall kan du henge opp et lerretsbilde med disse fantastiske dyrene. Bilder passer i nesten alle rom, uansett om det gjelder hallen, soverommet eller i stuen. Helt tomme og kalde vegger kan kjennes litt kjedelig og upersonlig , men med hjelp av et stort trykk eller et vakkert foto kjennes innredningen mer gjennomtenkt og komplett.

Uansett hvis du leter etter et stort lerretsbilde eller om du rett og slett vil ha et lite bilde kan vi tilby noe for enhver smak og stil. Fra store lerretsbilder som måler 150x60 centimeter til mindre bilder som måler 40x50 - så har vi noe for hjemmets alle rom.

 
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Lengde
Høyde
Motiv
Farge
Pris
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje