Hopp over overskriften og gå videre.

Sjekk våre sommerpriser på hagemøbler!

Viser 6 av 6 produkter
Mønstrede bakgrunnsbilder indikerer en energisk person, så match fargene og mønsteret med din personlighet eller velg en annen farge som passer din smak. Velg hvilket rom du vil tapetsere og endre. Velkommen til å utforske vårt store utvalg!

Sett stilen med mønstret tapet

 • Er det vanskelig å montere en mønstret tapet?

  Egentlig ikke. Har du målt opp plassen som du skal tapetsere og bestilt riktig antall tapetruller er det bare å begynne å tapetsere. Husk at du trenger riktig tapetutstyr og at det alltid er greit å bestille en ekstra tapetrull, spesielt når du skal mønsterpasse tapeten.
 • Hvilket tapetutstyr trenger jeg?

  Et tapetbord er en bra investering som gjør det lettere å kutte papiret i en ideell arbeidshøyde. Du trenger en skarp kniv med utskiftbare blader for korrekte kanter, blyant for markeringer og annet verktøy som ruller, tapetlim og lodde.
 • Hvor kan jeg ha en mønstret tapet?

  I våtrom trengs det spesielle tapeter som er tilpasset fukt og vann. Ellers fungerer de fleste bakgrunnsbilder hvor som helst. Vær forsiktig så du ikke plasserer sensitiv tapet for nært vannkraner eller lignende. Vanligvis er det anbefalinger for hvilken modell som fungerer best avhengig av hvor den er plassert.
 • Når skal jeg velge mønstrete tapeter?

  Mønstret tapet er et flott alternativ for å skape en innbydende atmosfære i ethvert rom. Om du velger å bruke den på veggene i gangen, kjøkkenet eller stuen, er det opp til deg å velge. Tapet fungerer overalt, vær kreativ!
 • Hvor mange lengder er det på en rulle?

  En lengde er den som skjæres fra rullen og som skal dekke veggen. For å beregne hvor mange lengder det er på en rull, må du måle veggene dine og deretter ta utgangspunkt i tapetrullens mål. Deretter deler du summen på bredden på tapetet, så får du det antall lengder du trenger.