Svart tapet

9 stk produkter
  • Svart

Trademax tilbyr et imponerende utvalg av svarte tapeter som kan gi hjemmet ditt et sofistikert og moderne preg. Uansett om du foretrekker en blank overflate for å reflektere lyset eller en matt finish for å skape en dempet atmosfære, har Trademax et bredt utvalg av svarte tapeter å velge mellom. Med høykvalitetsmaterialer og nøye utvalgte mønstre, finner du den riktige svarte tapeten hos oss på Trademax.

Blir det mørkt med svarte tapeter?

En ikke helt uvanlig fordom om svarte tapeter er at de bidrar til å gjøre hele rommet mørkt. Dette stemmer til en viss grad, men det kan også være grunnen til hvorfor du bør velge fargen. Å tapetsere i svart bidrar til å gjøre et rom mørkere samtidig som det blir mer avslappende og et tydelig sted for søvn og hvile. Med andre ord kan det være en høyst passende farge på veggene i for eksempel et soverom. Dessuten finnes det ulike varianter og nyanser av svarte tapeter med ulike mønstre der noen er mindre mørke enn andre.

Hvordan kan jeg redusere følelsen av et lite og mørkt rom med svarte tapeter?

Det finnes mange triks du kan ty til om du liker svarte tapeter, men samtidig er bekymret for at rommet ditt kan bli for mørkt. Du kan for eksempel velge en litt lysere nyanse av svart tapet. Det trenger heller ikke å være en ensfarget svart tapet, men den svarte fargen kan gjerne forekomme i kombinasjon med motiver eller mønstre som begge bidrar til mindre mørke. Belysningen i rommet eller et lysere gulv kan også skape en veldig vakker kontrast og en hyggelig atmosfære til ditt rom med svart tapet.

Hvor er det vanlig med svarte tapeter?

Ettersom svart tapet på veggene gir deg en følelse av dramatisk dybde og mystikk, er soverommet et rom som ligger nær til å tapetsere i svart. Men også danse- og musikklokaler tapetseres ofte i svart for å formidle disse dramatiske verdiene. Svart kan med andre ord representere langt mer enn sorg, som ofte assosieres med fargen.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge (1)
Pris
Fra(kr)
Til(kr)