Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Borås Cotton – tidløse hjemmetekstiler i over 100 år

Borås Cotton er Sveriges eldste tekstilmerke og har designet og produsert tidløse tekstiler og interiørdetaljer av høy kvalitet for stilige hjem i over 100 år. Etter over hundre år i bransjen har Borås Cotton utviklet et bredt utvalg av gjennomtenkte produkter og tilbyr alt fra tepper og sengetøy til speil og baderomsinnredning.

Luksuriøst sengetøy i naturmaterialer fra Borås Cotton

Borås Cotton tilbyr en mengde stilige sengetøy i myke og behagelige naturmaterialer som bomull og lin. Naturmaterial er spesielt egnet for sengetøy fordi det puster og effektivt avleder både varme og fuktighet, noe som bidrar til å opprettholde en behagelig temperatur gjennom natten. Bomullssateng regnes for å være et ekstra luksuriøst materiale av høy kvalitet som tåler gjentatt maskinvask uten å miste mykheten og glansen da det har lengre fibre enn andre materialer. Også lin er et eksklusivt og vakkert materiale som får deg til å tenke på landlige omgivelser, store herskapshus og luksuriøse hotellsenger. Lin er et materiale som reduserer kroppsvarmen fordi det lett absorberer fuktighet slik at du kan sove godt hele natten. Velg sengetøy fra Borås Cotton for mange netter med god søvn!

 

Sett stilen med luksuriøse detaljer fra Borås Cotton

Utover luksuriøse sengeklær tilbyr Borås Cotton en mengde andre hjemmetekstiler og interiørdetaljer. Hva med myke koselige pledd med tidløse mønster og farger? Håndklær i jordnære, harmoniske farger som varer år etter år? Eller hvorfor ikke gi luksus til baderommet med en såpeholder i messing, oppbevaringsboks i marmor eller et duftlys? Hos Borås Cotton finner du de luksuriøse detaljene som gir det lille ekstra til hjemmet ditt!

10 stk produkter
Viser 10 av 10 produkter