Barnelampe

13 stk produkter
2155626(1).jpg

Hos Trademax finner du barnelampe til taket som lyser opp barnerommet og mindre nattlamper for den som ikke liker mørket. Bla blant barnelamper i mange forskjellige modeller og størrelser. Vi har alt fra lamper i morsomme figurer, fantasifulle motiv og klassiske taklamper.

Vanlige spørsmål og svar

Hvordan innreder jeg med fine barnelamper?

Hvilken lamper som skal innredes med i barnerommet syns vi barna skal få være med og bestemme. Da sikkerhetsstiller du at barnet kommer til å trives i rommet sitt. Om det er en nattlampe som forestiller et søtt dyr eller en bordlampe med et kult motiv velger dere selv. Vi tilbyr også morsomme og fine taklamper som lyser opp og skaper lekfulle stunder.

Hvilken barnelamper trenger jeg?

En fin taklampe er så klart noe du må ha i barnets rom. Har du et barn som er mørkredd eller går opp på nettene er en fin nattlampe perfekt. På denne måten skaper det en trygghet for barnet, men også for foreldrene. Har du et barn som liker å lese er en leselampe til barnerommet fint og praktisk å ha.

Hvilke lamper til barnerommet tilbyr Trademax?

Du finner kreative, morsomme og søte barnelamper billig online. Velg og vrak blant taklamper, sengelamper, nattlamper og vegglamper av høy kvalitet. Finn den perfekte lampen hos oss som inviterer inn til et lekfullt barnerom.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)