1809905(2).jpg

En smart bildebelysning fyller mange funksjoner! Det lyser opp din veggkunst på en stilfull måte slik at bildene havner som et blikkfang, samtidig som det skaper en stemningsfull belysning i rommet. Bildebelysning finnes i mange ulike varianter og design. Du kan velge en list med belysning, spotlights eller en vegghengt variant med arm. Hos Trademax finner du bildebelysning med LED, trådløs bildebelysning med batteri og standard med ledning. Velg mellom bildebelysning i stilfull messing, moderne krom og stilrent hvitt eller svart.

Hvordan matcher jeg best bilde og bildebelysning?

Vil du ha en mer diskret bildebelysning kan du med fordel velge en lampe som matcher bildet. En hvit lampearmatur til en hvit ramme harmonerer og er diskret. Hvis du har en vakker ramme av den eldre stilen, som er pen og gullfarget, kan du velge en bildebelysning i messing. På denne måten øker du bildes utstråling.

Kan jeg bruke bildebelysning til annet?

Så klart, du kan for eksempel bruke bildebelysning til å punktbelysning over større planter eller andre ting. Du kan gi et varmt inntrykk som gir rommet en helt ny følelse. Flere lyskilder i et rom gir en hjemmekoselig og designet følelse. Du kan også med fordel bruke bildebelysning over foto som du ønsker å fremheve. Eller hvorfor ikke over et speil?

Hvilke retning skal jeg rikte bildebelysningen for best effekt?

For å få best effekt skal bildebelysning plasseres rett over bildet og være sentrert. Lampen bør sitte noen centimeter over bildet, sånn at lyset faller på best mulig måte. Bildebelysningen bør tilpasses etter størrelse. Har du et større bilde så mål bredden på bildet, sånn at du kan matche med bildebelysningen. LED -bildebelysning har den fordelen at teknologien tillater mer kompakte formater. LED passer der du vil ha en mer diskret belysning.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)