Skapbelysning & Benkbelysning

17 stk produkter
132260(207).jpg
Det er mange deler av boligen som trenger belysning. I tillegg til god kjøkkenbelysning er det ikke feil å ha belysning i vitrineskap, underskapsbelysning eller benkeplater. Hos Trademax finner du belysning som fungerer for alle hjem, uansett interiørstil. Velkommen til å utforske vårt brede utvalg.

Vanlige spørsmål og svar

Hvorfor trenger jeg skapbelysning?

For rom der større lamper ikke passer, men må lyses opp, er skapbelysning perfekt. Den kan stå i bokhyllen for å lyse opp bøkene dine eller ved å plassere underskapsbelysning på kjøkkenet for å lyse opp benkeplaten. Garderoben er også et perfekt sted, så du slipper å rote rundt i mørket for å finne riktig plagg. Det er med andre ord mange bruksområder hvor du kan plassere lampene hvor du vil ved hjelp av trådløs skapbelysning.

Hvor kan jeg ha benkbelysning?

Pynt med benkbelysning på steder der du trenger ekstra lys, som på kjøkkenet eller vaskerommet. Du kan også innrede med belysning i eller under et skap for å lyse opp og samtidig skape en stemningsfull følelse for rommet.

Hvilken belysning er best for benke- og skapbelysning?

Det er en stor fordel å velge skapbelysning i LED eller batteri. I tillegg til å spare mer strøm enn halogenlamper, varer de også lenger. Det er også en fordel å velge dimbar skapbelysning. Dette lar deg kontrollere lysstyrken etter behov.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Utseende
Dimbar
Forventet levering innen 10 hverdager