Nattlampe & sengelampe

1 796 stk produkter
Kampanje
1397745(4).jpg
Populære filtreringer

Hos Trademax finner du et bredt utvalg av lamper til soverommet! Velg mellom sengelamper i ulike stiler og design i messing, krom, kobber, krystall, tre og metall. Hos oss finner du like ofte soveromslamper med LED og halogen som med tradisjonelle lyspærer. Med en praktisk dimbar sengelampe kan du selv enkelt styre lysstyrken etter behov. Vri ned lysstyrken for å skape en stemningsfull kosebelysning i soverommet, og vri den opp når du behøver god belysning for å lese din favorittbok. Velg mellom vegghengt eller stående nattbordslampe med fot. 

Vekten av sengelamper i ditt soverom

Hvilken type sengelampe du velger til soverommet er utrolig viktig for helhetsinntrykket! Til tross for dette er det en innredningsdetalj som man ikke alltid tenker på eller rent glemmer bort. Det er en innredningsdetalj som skaper en inviterende og hyggelig følelse i soverommet som har stor betydelse for trivselen. Sats på en lampe til soverommet som skaper en stemningsfull belysning som du trives med, men som på samme tid gir deg lys nok til å kunne lese en bok eller avis i sengen. 

Om du har et soverom som er innredet i en romantisk stil så passer en nattbordslampe med fot i lyst tre og en lampeskjerm i et vakkert stoff helt perfekt. Eller kanskje vil du i stedet velge å bryte av med en moderne soveromslampe i messing som blir et blikkfang på nattbordet? Kanskje velger du helst en stilren og diskret sengelampe som ikke tar altfor mye oppmerksomhet fra resten av innredningen i rommet? Uansett så finner du sengelamper til akkurat ditt hjem i Trademax brede sortiment.

Sengelampe med fot eller vegghengt?

Du kan velge å ha en stående nattbordslampe med fot på nattbordet. Du kan med fordel velge en lampe med arm som du kan justere slik at du kan endre lysets retning etter behov. Eller så kan du i stedet velge en vegghengt modell av nattlamper som du enkelt fester på veggen ovenfor sengen. På denne måten sparer du plass på nattbordet der du kan ha plass til noe annet. Hvilken type sengelampe du velger er helt opp til deg. Og du kan når som helst bytte ut dine sengelamper når du har blitt lei dem. Vårt tips er å velge sengelampe med omsorg som skaper en varm og hyggelig følelse i ditt soverom som du vil våkne opp til, hver dag! 

Lys opp ditt soverom med kjærlighet! La deg bli inspirert av koselig soveromsbelysning i Trademax nøye utvalgte sortiment av sengelamper. 

 

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje