Dyrking & hagearbeid

955 stk produkter
942496(5).jpg
Å skape drømmehagen sin er både spennende og moro! På Trademax finner du alt du kan trenge for å lage en magisk hage. Her finner du alt fra dyrkingstilbehør, griller, oppbevaring, hagemøbler og mye mer. Gjør hagedrømmen din til virkelighet og til en plass man kommer til å trives og være sammen i.

Vanlige spørsmål og svar

Hvordan skaper jeg en fin hage?

Som regel er hagen en plass der man gjør ulike aktiviteter. Hos Trademax kan du finne et bredt sortiment som passer alle stiler og interesser. Vi tilbyr drivhus, lysthus og en mengder av forskjellige hagedekorasjoner. Du finner også alt du trenger for å skape den optimale grillplassen. Trademax tilbyr gassgriller, kullgriller og alle tilbehør du kan tenke deg.

Hvilke hageredskaper trenger jeg?

For at hagen skal være koselig å være i, kreves det gode redskaper for å kunne gjøre et bra hagearbeid. Gjennom rett hageredskap blir det lettere å vedlikeholde et hagearbeid og du gir deg selv og hagen din de beste forutsetningene. Hos Trademax finner du alt av materialer og verktøy du trenger for å skape en vakker og lettstelt hage.

Hvorfor trenger jeg å vedlikeholde hagen min?

Gjennom å ha en velstelt hage gir den et innbydende inntrykk. Både for gjester, men også for deg. Vedlikeholder du plenen din, trærne dine, blomsterbedene og plantene dine, holder de seg lengre og vokser seg større og vakrere år etter år.

Hvilke verktøy trenger jeg til hagearbeid?

Hvilke redskaper du trenger for å ta vare på hagen din avhenger av størrelsen på hagen og hvilke trær, planter og busker du har. Enten du skal beskjære epletrær, dyrke dine egne grønnsaker eller rydde ugress, har vi hageredskapene for deg. Når du skal vedlikeholde frukttrærne, for eksempel, trenger du en sekatør for å kutte grener. For tykkere grener trenger du også en beskjæringssaks, som er kraftigere enn en sekatør, og til virkelig grove grener er en sag best. Har du busker i hagen fungerer det utmerket å klippe disse med en hekksaks. En spade føles som et must ved hagearbeid og fungerer utmerket både når du skal plante blomster, dyrke grønnsaksland eller plante blomsterbed. Har du en stor hage å ta vare på, kan det hende du også trenger en spade som kan måke snø om vinteren samt sand og jord om våren og sommeren. Til slutt er en ugressrenser et must når du arbeider med hagen.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering innen 10 hverdager