Sekketralle & henger

17 stk produkter
1336057(1).jpg

Er du på jakt etter en praktisk og effektiv løsning for å transportere store og små gjenstander? Da er vogner eller tilhengere et utmerket alternativ for deg. De kan brukes til å flytte alt fra jord og stein til hagemøbler, verktøy og andre større gjenstander. Trademax har også sykkelvogner du kan feste på sykkelen hvis du skal transportere noe eller noen over lengre avstander.

Hvilken type vogn eller tilhenger bør jeg velge?

Dette avhenger av dine behov og hva du tenker å bruke vogna eller tilhengeren til. En mindre vogn er egnet for mindre hageprosjekter, mens en større tilhenger kan brukes til å transportere tunge gjenstander som hagemøbler eller avfall. Tenk på hva du vil transportere og velg en vogn eller tilhenger som passer dine behov.

Hva er forskjellen mellom en vogn og en tilhenger?

En vogn er en mindre firehjuls vogn som vanligvis dras for hånd, mens en tilhenger er en større vogn som dras av en bil eller traktor. Vogner er ideelle for mindre prosjekter mens tilhengere kan brukes til å transportere større gjenstander over lengre avstander.

Hvor mye vekt kan en vogn eller tilhenger bære?

Dette avhenger av størrelsen og typen vogn eller tilhenger. En mindre vogn kan vanligvis håndtere mindre vekt enn en tilhenger, mens større tilhengere kan håndtere flere tonn. Les produktbeskrivelsen for å vite nøyaktig hvor mye vekt vogna eller tilhengeren du ønsker kan bære. Er du usikker, er du velkommen til å kontakte Trademax kundeservice så hjelper de deg gjerne.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)