Hopp over overskriften og gå videre.

Sjekk våre sommerpriser på hagemøbler!

Viser 7 av 7 produkter

Grilling har blitt en populær folkesport i Norge. Nå for tiden griller vi dessuten ikke bare på sommeren, men også høst og vår, så fort suget etter den fantastiske grillede smaken blir for stort. Finn din kulegrill billig hos oss, og få herlige middager med saftige smaker.

Nyt hagen med en kulegrill

Hvilken grill bør jeg velge?

En av de mest populære grillene er kulegrillen, fordi den holder temperaturen godt. Også andre griller som har lokk, fungerer på samme måte. Vil du derimot ha følelsen av åpen matlaging, og grille litt mer enkelt, er kanskje den klassisk åpne grillen mer din stil. Velg en grill som ikke blir for liten for all den mat du vil lage, og som har funksjoner som du føler at du trenger.

Trenger jeg mer enn en kulegrill?

Noen ganger kan det være bra å ha to kulegriller, for eksempel om du vil grille kjøtt på den ene, og vegetarisk på den andre. Du kan også velge en grill med bredere grillflate, slik at du kan skille på kjøtt og vegetarisk, men på samme grill.

Hvor skal jeg ha min kulegrill?

Det er hyggelig å ha din kulegrill lett tilgjengelig, men tenk på å ikke stille den for nært en husvegg. Selv om den er slukket, kan heten fra den nylig tente grillen faktiske sette fyr på saker og ting i sin omgivelse. Plasser grillen slik at den ikke forstyrrer deg og dine gjester ved spisebordet, men slik at du fortsatt har den i nærheten når du skal server. På vinteren er det bra å sette din grill inn i en bod eller liknende.