categoryTopBlock

Utekjøkken

48stk produkter
Griller

Ta med kjøkkenet ditt utendørs med et utekjøkken

Å stå innendørs og lage mat kan bli litt kjedelig i lengden. Spesielt de dagene der alt man vil er å være ute, da er det perfekt å ha et utekjøkken. Et utekjøkken er ikke komplett uten en arbeidsbenk og en vask. En grill kompletterer også utekjøkkenet ditt perfekt. Om du er ute etter et billig utekjøkken kan du kjøpe det hos oss på Trademax. Du kan bestille det enkelt fra oss online og med rask levering.

Hvordan planlegger man et utekjøkken?

Hvor stort utekjøkkenet ditt kan være kommer an på hvor stor hage du har. Planlegg utekjøkkenet ditt etter hagen din. Med vår hjelp kan du bygge det perfekte utekjøkkenet for deg, med alt du trenger og alle tilbehør. Det er enkelt å planlegge et utekjøkken med oss på Trademax.

Hvordan innreder man et utekjøkkenet på best mulig måte?

Vi selger våre utekjøkken og tilbehør i forskjellige farger og materialer, for at du skal finne noe som passer deg og hagen din.

Hvilken tilbehør trenger man til utekjøkkenet sitt?

For at utekjøkkenet skal bli komplett, trenger du også noen tilbehør. En vask for å gjøre det enklere å holde i orden etter måltidene. Kjøp også til serveringsfat, for at du og familien enkelt skal kunne spise måltidet deres. Kjøp også til tallerkener, glass og en grill for et komplett utekjøkken.

Er det enkelt å montere et utekjøkken?

Ja, alle våre utekjøkken og tilbehør kommer med klare instruksjoner om hvordan monteringen går til. Du kan håndtere monteringen selv. Bestill et allerede i dag, du kjøper utekjøkken billig sammen med oss.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Type
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager