Hopp over overskriften og gå videre.

Spabad og boblebad for kropp & sjel

19 stk produkter
Viser 19 av 19 produkter

Drømmer du om å kjøpe et herlig spabad? Nå kan du endelig slå til! Det burde være alle forunt å få synke ned i et varmt hjemmespa, og føle hvordan musklene slapper av og stressen bare forsvinner sammen med vanndampen. Hos oss kan du velge blant mange billige boblebad, spatilbehør og reservedeler. Når du bestemt deg, leverer vi produktene trygt og sikkert hjem til deg. Vi tilbyr mange ulike modeller, så uansett om du tenker på å ha spabadet ditt innendørs eller utendørs, har vi noe for deg. Ta også en titt på vårt store utvalg av utespa.

Kjøp spabad billig og skap ditt eget hjemmespa

Med et hjemmespa har du alltid en avslappende stund innen rekkevidde når du behøver den som mest. Gli ned i 40 graders varmt vann og nyt et oppvarmet bad en kald vinterkveld. Et godt spa skal være holdbart og enkelt å bruke. Våre boblebad er av god kvalitet, er lette å vedlikeholde og ikke minst bruke. Her kan du, uten å planlegge det, ta et avslappende bad i varmt, rent vann med herlig massasje, når som helst når du føler for det. Hverdagens stress bare renner bort, og trøtte muskler og ledd får en velfortjent hvile. Ta en pause fra hverdagen og unn deg stund for deg selv eller med din kjære. Har du familie, kan dere endelig få sjansen til å omgås litt i badet og bare snakke, i stedet for å se på TV, dataen, nettbrettet eller telefonene. Dessuten henger den varme, avslappende følelsen igjen lenge etter badet, som gjør det lettere å sovne på kvelden. Varmt vann virker også helbredende da det utvider blodkarene, som øker blodgjennomstrømningen til ømt og skadet vev slik at oksygen og næringsemner kan hjelpe overanstrengte muskler til å leges fortere. 

Våre spabad er godt isolerte og tilpasset det nordiske klimaet samt utstyrt med renseverk, massasjemunnstykker og belysning. Det er hverken spesielt dyrt å kjøpe et spabad, eller vanskelig å installere og bruke det. Men naturligvis finnes det noen saker du behøver å tenke på når du skal skaffe deg et hjemmespa. For eksempel er det nødvendig med et plant underlag, strømtilkobling og vann fra hageslangen.

Forberedelser for spabadet ditt

Tenk over hvor du vil plassere ditt boblebad. Har du et tredekk eller en flate med markstein kan dette være det ultimate stedet for ditt spa. Det kan være lurt å ikke plassere badet for langt fra huset slik at du unngår å gå langt om det er kaldt ute. Tenk også på hvilken modell som er den beste for deg. Hvilken form er optimal for deg, dine behov og plassering? Passer et rundt spabad best, eller er det et firkantet du leter etter? Kanskje er du på jakt etter et bærbart eller portabelt oppblåsbart spabad? Trademax har spabad som passer den lille familien i tillegg til bad for opptil 10 personer. Er du aktiv, så er du kanskje interessert av et såkalt swimspa, som er et massasjebad og et svømmebasseng i ett. I et swimspa kan du svømmetrene takket være en kraftig jetstrøm, eller bare kosebade om du heller vil det.

Underlag for et utendørs boblebad 

Spabadet skal plasseres på et plant, hardt underlag som tåler badets vekt. Om du vil plassere det på plenen, må du grave ned noen desimeter og fylle på med hardt pakket knust singel samt markisolering i polystyren. På den måten får du en billig isolering mot marken og et godt vern til badet.

Elinstallasjon spabad 

Ved installasjon av spabadet skal en autorisert elektriker koble til strømmen, alltid med jordfeilbryter. Fast installasjon av vann er ikke påkrevet, du bruker bare hageslangen til å fylle badet.

Tilbehør spabad

Trademax har et stort sortiment av tilbehør til ditt boblebad. Her finnes nødvendige rengjøringsprodukter og lokk til spabad i tillegg til litt mer luksuriøst tilbehør som spadufter og drikkeholdere. Vi har også spabadtrapper som gjør det lettere å stige inn og ut av badet samt en lokkløfter til spabadet for å smidig kunne løfte av og på termolokket. Her finner du alle våre spatilbehør.

Energiforbruk & driftskostnader

Forbruket styres av hvor godt isolert spabadet ditt er, hvor du bor i landet samt hvor ofte og lenge du bader. Et eksempel: Ved årsmiddeltemperatur på 7 grader (Stockholm) og ved bad et par ganger i uken med en badetemperatur på 38 grader ligger gjennomsnittsforbruket på ca 3–4 000 kWh per år. 

Driftskostnad boblebad

Vedlikeholdskostnaden er relativt lav for et boblebad. Avhengig av modell kan man regne med omtrent 800–1500 kr per år, for spakjemikalier, testpinner og nye filter. 

Rengjøring av spabad – viktig å tenke på!

Etter hvert bad skal du desinfisere spabadet med klor. Mengden klor som man skal bruke varierer og står på klorpakken. La lokket være av minst 15 minutter etter kloringen for å unngå etseskader på lokket som forkorter lokkets levetid. Gjør det til en vane å kontrollere pH-verdien en gang i uken. Det er viktig at vannet har korrekt verdi for å kloret skal kunne virke. Juster derfor verdien ved behov om den ikke er rett. Ta ut filtret og rengjør det en gang i måneden. Bare to til fire ganger om året behøver du å bytte alt vannet, om badet blir brukt en til tre ganger i uken. Det er også bra å sjokklore spabadet med jevne mellomrom, spesielt ved perioder med mye bading eller varmt vær. Sjokkloring blir utført for å mette vannet med klor ved oppstart samt for å bryte ned mineraler, bakterier, alger og annet uorganisk og organisk smuss i vannet.

Lett å installere:

  • Plasser spabadet på et plant underlag, for eksempel et tredekk eller en flate med markstein.
  • Hageslange i nærheten for påfylling av vann.
  • Autorisert elektriker skal koble til strømmen, alltid med jordfeilsbryter.

Lett å rengjøre:

  • Desinfiser med spaklor etter hvert bad.
  • Sjekk pH-verdien en gang i uken.
  • Rengjør filtret minst en gang i måneden.
  • Bytt vann 2–4 g./år om du bader 1–3 g./uke.

Har du spørsmål angående hvordan du kan kjøpe et skikkelig prisgunstig spa, så ikke nøl, kontakt vår kundesupport som gjerne hjelper deg.