Søppelskur

41 stk produkter
1376424(1).jpg

En søppelbøtte er ikke det mest estetisk tiltalende objektet man har på tomten. Derfor velger mange å gjemme søppelbøtten i et søppelbøtteskjul. I tillegg beskytter søppelbøtteskjulet søppelet mot uønskede gjester som skjærer, som ellers gjerne riper opp plastposer eller lager rot. Hos oss på Trademax finner du forskjellige søppelbøtteskjul for alle typer hager.

Passer søppelbøtteskjulet mine søppelbøtter?

Ja, søppelbøtteskjulet er laget for søppelbøtter av standard størrelse. Den størrelsen er angitt av selskapet som tar vare på søppelet ditt. Hvis du er usikker, kan du måle søppelbøtten din med en målestokk og sammenligne med målene som er angitt på søppelbøtteskjulet hos oss på Trademax.

Kan jeg male mitt søppelbøtteskjul?

Du kan absolutt male søppelbøtteskjulet ditt slik at det får akkurat den fargen du vil ha. Det finnes søppelbøtteskjul i litt forskjellige materialer, så du må bruke en maling som fungerer på det materialet akkurat ditt søppelbøtteskjul har. Grunnmal gjerne før du påfører den nye fargen, slik at fargen holder lenger. Lykke til!

Finnes det søppelbøtteskjul for to søppelbøtter?

Ja, her har du litt forskjellige muligheter. Enten finner du en modell av søppelbøtteskjul som er bygget for to søppelbøtter, eller så kjøper du to enkle søppelbøtteskjul. Med to enkle skjul har du litt større fleksibilitet med hvordan du plasserer dem.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)