Hopp over overskriften og gå videre.

Alt for hjemmeferien - til feriepriser!

Kategorier

Vedlikehold dine hagemøbler

15 stk produkter
Tre
Tre
Viser 15 av 15 produkter

Trademax har produktene du behøver for det beste vedlikeholdet av hagemøbler! Som du vet kan det norske klimaet skifte kraftig, og det stiller harde krav på våre utemøbler. Forleng levetiden på møblene ved å bruke rett type av vedlikehold i form av rengjøring og olje til hagemøbler. Vi vil kunne tilby de absolutt beste forutsetningene for at dine hagemøbler skal holde lenge. Derfor har vi samlet et bredt sortiment av rengjørings- og vedlikeholdsprodukter til hagemøbler som virkelig fungerer!

Olje & rengjøring til hagemøbler

I mange generasjoner har vi skandinaver svermet for tremøbler, både innendørs i våre hjem og utendørs på våre uteplasser. Møbler av tre føles levende og naturlige, og passer godt i både hjem og hager. Ulike treslag behøver ulike typer av vedlikehold og rengjøringsmiddel. Derfor har vi et bredt utbud av produkter for vedlikehold, slik at du skal kunne få rett behandling til akkurat dine hagemøbler. Mange av våre hagemøbler er produsert av værbestandige materialer som kunstrotting. De behøver ikke like mye vedlikehold som de av naturmaterialer. Men selvfølgelig bør du rengjøre dem med jevne mellomrom, for at de skal holde seg fine lenge. Bortsett fra tre og kunstrotting har vi også hagemøbler av materialer som plast, aluminium og textilene. 

Trademax har produkter til vedlikehold av utemøbler og hagemøbler som frisker opp møblene, holder dem rene eller forbedrer fargen.

Vårt sortiment inneholder blant annet:

  • Kunstrotting Conditioner
  • Plastbehandling
  • Forbedringsfarge til hvit lasur, honning, mahogni og valnøtt
  • Tekstilbeskyttelse
  • Trebeskyttelse og vedlikehold
  • Anti-sopp spray
  • Krystallspray

Vedlikehold dine hagemøbler til hver sommersesong og før du setter dem inn i boden for vinteroppbevaringen, så holder de lengre. Se igjennom vårt sortiment av vedlikeholdsprodukter og bestill hjem det du behøver!