Hopp over overskriften og gå videre.

Alt for hjemmeferien - til feriepriser!

Kategorier

Kampanje påBalkong belysning

  Viser 0 av 0 produkter
  For å skape den perfekte følelsen på balkongen er belysning et must. Med god og stilig balkongbelysning tilfører du det lille ekstra som kan trenges i de mørke sommerkveldene. På denne måten kan du sitte mye lenger ute og nyte kvelden. Her finner du utebelysning i mange forskjellige varianter. Så du kan enkelt bestille hjem det som passer deg.

  Nydelig belysning for balkongen din

  • Hvordan dekorerer jeg med lamper på balkongen?

   Ved å innrede med lamper på balkongen skaper du den ultimate kosefaktoren. Heng balkonglampene dine langs fasaden eller plasser en utelampe ved siden av balkongmøblene dine. Ved hjelp av balkongbelysning kan du nyte balkongen din, uansett tid på døgnet.
  • Hvilken balkongbelysning bør jeg velge?

   Hos Trademax finner du balkongbelysning i mange forskjellige varianter for å passe alle behov. Bla gjennom belysning som du kan ha både på veggen og på bakken, samt dekorativ utebelysning som kan skinne i forskjellige farger. Du kan med andre ord velge den balkongbelysningen som passer best for deg og din balkong.
  • Hvordan setter jeg lyslenke på balkongen?

   Fordelen med en lyslenke er at du kan henge den der du synes den ser best ut. Du kan for eksempel vikle lyslenken din rundt balkongrekkverket som en vakker og praktisk interiørdetalj. Pass imidlertid på at du fester den ordentlig slik at den ikke faller ned.
  • Kan jeg kjøpe solcelledrevet balkongbelysning?

   Ja, det kan du! Plasser belysningen din slik at den får godt lys i løpet av dagen. På denne måten kan du nyte hele kvelden med koselig og stemningsfull belysning.