Hopp over overskriften og gå videre.

Sjekk våre sommerpriser på hagemøbler!

Viser 2 av 2 produkter

Å dyrke på balkongen er en fantastisk måte å skape et grønt og livlig utendørs miljø på en liten flate. En balkongkasse er et perfekt verktøy for å dyrke alt fra urter og grønnsaker til fargerike blomster. Hos Trademax finner du et stort utvalg av balkongkasser i ulike størrelser og materialer som passer til alle balkonger og stiler.

Balkongkasser for en blomstrende balkong

Hvilke størrelser finnes det på balkongkasser hos Trademax?

Hos Trademax finner du balkongkasser i ulike størrelser, fra små som passer til en smal balkong, til større kasser som kan fylle en hel vegg. Sørg for å velge en størrelse som passer din balkong og dine ønsker for dyrkingen.

Hvilke materialer er balkongkasser laget av?

Balkongkasser på Trademax finnes i flere ulike materialer som passer til ulike stiler og behov. Du kan velge mellom kasser i tre, metall eller plast, avhengig av hvilken stil du foretrekker og hvilke planter du vil dyrke.

Kan jeg bruke balkongkasser til å dyrke grønnsaker og urter?

Absolutt! Balkongkasser er perfekte for å dyrke grønnsaker og urter på balkongen. Bare sørg for å velge en kasse som er tilstrekkelig dyp for at røttene skal ha nok plass til å vokse og bruk en god jord med næringsstoffer.