Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Kampanje påBalkonggrupper

75 stk produkter
Viser 24 av 75 produkter
1
...
4

Med en balkonggruppe fra Trademax kan du enkelt skape en koselig og avslappet atmosfære på din balkong eller uteplass. Våre balkongmøbler er perfekte for mindre rom, eller for å skape avdelte loungeområder på en større uteplass. Vårt sortiment av balkongsett inkluderer bekvemme utelenestoler og små bord i værbestandige materialer som kunstrotting. Hos oss finner du balkongsett i ulike stiler, slik at du kan finne det som passer akkurat din balkong eller uteplass. Vi på Trademax vil at du skal kunne nyte din balkonggruppe i mange somre fremover, og derfor har vi nøye valgt ut balkongsett som kombinerer stil med høy komfort og kvalitet.

Flotte Balkongmøbler som varer lenge

Hva er fordelene med en balkonggruppe?

En balkonggruppe gir deg mulighet til å skape et koselig og avslappet utendørsmiljø på din balkong eller uteplass, selv på mindre yter. Balkongmøbler er også et utmerket valg, når du vil avdele en større uteplass i mindre loungeområder. Balkongsett fra Trademax er produsert i værbestandige materialer som kunstrotting, som gjør de lette å vedlikeholde og bruke i mange år fremover.

Hvordan vedlikeholder jeg min balkonggruppe?

Balkonggrupper fra Trademax er produsert i materialer som er lette å vedlikeholde og tåler utendørsmiljøer. For å holde dine balkongmøbler i toppstand, anbefaler vi at du dekker dem med møbeltrekk elle møbelbeskyttelse når de ikke brukes. Ved behov kan du tørke av møblene med en fuktig klut for å fjerne smuss.

Finnes det balkonggrupper for ulike stiler?

Ja, hos Trademax finner du balkonggrupper i ulike stiler, slik at du kan finne det som passer akkurat din balkong eller uteplass. Vårt sortiment inkluderer balkongsett i ulike farger og utførelser, produsert i materialer som kunstrotting og metall.

Kan jeg bruke min balkonggruppe innendørs?

Ja, balkonggrupper fra Trademax er utformet for utendørsbruk, men kan selvfølgelig brukes innendørs dersom du ønsker det. Pass bare på at møblene er passende for dine innendørsforhold, og at golvet tåler vekten av møblene.