categoryTopBlock

Innred uteplassen med en herlig balkonggruppe

219stk produkter
Balkongmøbler
Kampanje

Med en balkonggruppe skaper du raskt og enkelt en hyggelig atmosfære på din balkong eller uteplass. Balkongmøbler er perfekte til mindre områder eller når du vil dele av en stor uteplass og lage et eller flere mindre loungerom. Mange av våre balkongsett består av bekvemme utelenestoler og smidige små bord, oftest av værbestandige materialer som kunstrotting. Hagemøbler som knapt behøver noe vedlikehold og som du kan ha glede av i mange somre framover!

 

Flotte Balkongmøbler som varer lenge

Våre balkonggrupper er romslige og bekvemme loungemøbler til trivelige og minneverdige stunder utendørs. Hagemøblene er smakfullt designet i rette eller runde former og lekre stilrene farger, ofte produsert av kunstrotting som er flettet med en rund tråd for å få en naturlig rottingkarakter. Sitteputene, som oftest inngår, er tykke, myke og holder formen. De er tilpasset for utendørsbruk med slitesterke møbeltrekk som tåler fukt og solens stråler på en ekstraordinær måte. Vi på Trademax vil gi deg muligheten til å nyte din balkonggruppe med hageputer og stolputer under mange herlige somre. Derfor har vi utviklet loungemøbler av formstøpt kunstrotting med høy komfort til en fantastisk pris. Formstøpt kunstrotting skiller seg noe utseendemessig sammenliknet med håndlagede kunstrottingmøbler. Materialet holder høy kvalitet, er værbestandig og meget sterkt. Dessuten krever det i prinsippet ikke noe vedlikehold, som betyr mer ledig kvalitetstid for deg og din familie.

Kjøp din balkonggruppe på Trademax og se fram mot mange avslappende stunder i solen, denne sommeren og neste og neste og neste...  

Vedlikeholdsråd for balkonggrupper i kunstrotting

Vi på Trademax vil gi deg muligheten til å nyte din balkonggruppe med puter mange herlige somre fremover. Derfor har vi utviklet loungemøbler i formstøpt kunstrotting med høy komfort til en fantastisk pris. Formstøpt kunstrotting skiller seg noe utseendemessig sammenliknet med håndlagede kunstrottingmøbler. Materialet er av god kvalitet, er værbestandig og svært slitesterkt. En balkonggruppe i kunstrotting kan stå ute året rundt og tåler vårt nordiske klima uten problem. Vi anbefaler allikevel at du bruker et beskyttende møbeltrekk når hagemøblene ikke er i bruk, så slipper du unødvendig slitasje. Dessuten krever det i prinsippet ikke noe særlig vedlikehold, som betyr mer ledig kvalitetstid for deg og din familie. Ved behov er det bare å tørke av møblene med en fuktig klut for å fjerne eventuell smuss, la møblene deretter lufttørke.  

 

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Sitteplasser
Farge
Materialtype
Antall stoler
Antall personer
Form
Funksjon
Sengemål
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje