Hopp over overskriften og gå videre.

Alt for hjemmeferien - til feriepriser!

Kategorier

Balkongmøbler

140 stk produkter
Viser 24 av 140 produkter
1
...
6

Populære filtreringer

Hos Trademax finner du balkongmøbler og cafésett til små og store balkonger, uteplasser, altaner og hager. Alle borde ha muligheten å kunne nyte morgenkaffen utendørs, uansett om uteplassen er stor eller liten. Når du skal kjøpe balkongmøbler er det bra å tenke over hva du kommer til å bruke dine nye møbler til. Vi tilbyr cafémøbler til alle behov – fra enkle caféstoler med tilhørende småbord til luksuriøse loungesofaer for flere personer.

Utelivet krever sine balkongmøbler!

Uansett hvilke forventninger du har til sommersesongen, så kan vi hjelpe deg å virkeliggjøre dem. Liker du å sitte ute og lese og slappe av? Da kanskje du vil ha et komfortabelt loungemøbel eller en stol der du kan lene deg tilbake. Inviterer du ofte hjem gjester på en drink eller en kaffe på den mindre uteplassen? Da passer et cafésett aldeles ypperlig. Hos oss finner du en mengde ulike balkongmøbler i akkurat caféstilen, og de finnes i moderne, romantiske, klassiske og andre utførelser. Cafésettene er også perfekte som kompletterende møbler på større altaner og passer også godt til å plassere ut i hagen, kanskje på en stenlagt flate eller hvorfor ikke i skyggen av et epletre? Ta en titt på vårt utvalg og finn et cafésett som passer akkurat din uteplass.

Hos oss finner du ikke bare balkongmøbler i ulike stiler, men også i ulike materialer, som for eksempel kunstrotting, tre og aluminium. De ulike materialene er alle tilpasset vær og vind, men skiller seg fra hverandre når det gjelder følelse og utseende. Her kan du velge og vrake avhengig av det som passer deg og dine behov. Hagemøbler har virkelig fått et stort oppsving når det gjelder funksjon og design de seneste årene. Dette er mye takket være materialer som kunstrotting og Aintwood, som gir mulighet til prisgunstige utemøbler med et eksklusivt design. På den måten er disse møblene ikke bare beregnet til å tåle det nordiske klimaet, de kan også se lekre ut og tilpasses slik at de mer ser ut som innendørsmøbler. Vi har loungegrupper og andre cafémøbler i kunstrotting i ulike størrelser, farger og former som passer på de fleste uteplasser og altaner. Balkongmøbler som er perfekte for samvær, men også for å bare nyte i, kanskje med en god bok eller et glas vin en varm sommerkveld. Og er det ikke like herlig at man en strålende sommerdag kan nyte en frokost utendørs? Vi har også små balkongmøbler slik at du som har en liten balkong også skal kunne nyte et herlig uteliv. Her finner du også multifunksjonelle cafémøbler med oppbevaring. Hva med et sidebord med oppbevaring på innsiden, eller en kjøleboks med yttermateriale i kunstrotting som også fungerer som avstillingsflate? Inviter en, eller hvorfor ikke flere venner på en kaffe og ta fram dine sammenleggbare balkongstoler – perfekt når du har en liten balkong og ikke vil ha alle møblene fremme hele tiden.

I vårt store sortiment av balkongmøbler finner du:

  • cafésett
  • loungegrupper
  • lenestoler
  • sidebord
  • sammenleggbare stoler
  • benkesett
  • sofagrupper

…og mye mer. Vi har møbelsett med og uten puter samt bord med sammenleggbare plater. Her finnes en mengde ulike stiler og farger å velge blant, og vi føler oss sikre på at du skal kunne finne balkongmøbler som passer deg her hos oss! Som sagt, hos Trademax er mulighetene uendelige når det gjelder balkongmøbler, og egentlig er det dine behov og din stil som bestemmer hvilket sortiment vi har. Klikk hjem dine nye utemøbler her og få dem levert hjem! Så smidig kan det være å handle møbler på nettet!