Hengestoler

140 stk produkter
Kampanje
687810(1).jpg

Gjør hengestolen til hagens midtpunkt og din nye favorittplass å tilbringe late dager i. Hos oss på Trademax finner du herlige og billige hengestoler til utendørsbruk. Drømmen om det perfekte møbelet til ute har endelig blitt sann. Vi tilbyr hengestoler i kunstrotting som holder en høy værbestandighet. Det innebærer at møbler i kunstrotting kan stå ute hele året. La sommeren leve året rundt på din uteplass, finn din nye trendy og eksklusiv hengestol hos oss. Tillat deg selv å sving av sted i dine tanker, nyt din favorittbok eller velg å bare sitte og dingle i din hengestol hele sommeren.   

En hengestol å henge i hele sommeren

Det er herlig når lange og varme sommerdager er kravløse. Velg å bruk de dagene i våre hengestoler som du kan plassere etter eget ønske og behov. De er laget av kunstrotting og er til stor del vedlikeholdsfritt. Når det blåser under sommerhalvåret er det lett at støv setter seg på møblene og da går det bra å benytte seg av en klut og vann for å enkelt tørke av møbelet og gir de glansen tilbake. Materialet er værbestandig og perfekt til utendørs bruk og kommer ikke til å bli skadet av verken fukt eller sol.   


Hengestolen har et svart understell i aluminium og finnes i ulike klassiske farger som: 

 

  • ​Hvit
  • Grå
  • ​Svart

Om du har lite sitteplass i hagen eller altanen din blir en hengestol perfekt å bruke som en ekstra sol. Møbelet er også en eksklusiv innredningsdetalj som får stort fokus på din uteplass, uten at den tar for mye plass og gjør at resterende innredning forsvinner. Vi tilbyr blant annet eggformede hengestoler som er komfortable på mange sett. Dybden og ryggstøtten i hengestolen bidrar til en bedre opplevelse av sitt opplevelsen din i den. 

Hos oss på Trademax finner du hundrevis av prisgunstige møbler til utendørsbruk. La deg bli inspirert av vårt brede sortiment og klikk hjem dine favoritter allerede i dag. 

 
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Vanntett
Varemerke
Vaskbar
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Antall personer
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende
Avtagbart stoff
Sammenleggbar
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje