Hopp over overskriften og gå videre.

Sjekk våre sommerpriser på hagemøbler!

Viser 24 av 45 produkter
12

Har du mangel på sitteplasser i hagen eller på terrassen din, vil hengestolen være perfekt å bruke som en ekstra stol. Møblene er også en eksklusiv interiørdetalj som får mye fokus på uteplassen din, uten at den tar for mye plass og får det resterende interiøret til å forsvinne. Vi tilbyr blant annet eggformede hengestoler som er komfortable på mange måter. Dybden og ryggstøtten i hengestolen bidrar til en bedre opplevelse av å henge i den.

Hos oss på Trademax finner du hundrevis av prisgunstige hengestoler til både utendørsbruk og innendørsbruk. La deg bli inspirert av vårt brede sortiment av hengehusker og klikk hjem favorittene din, allerede i dag. Lave fraktkostnader og 14 dagers angrerett!

En hengestol til å henge i hele sommeren (eller året rundt!)

 • Kan jeg ha en hengestol innendørs?

  De fleste hengestolene er egnet for både innendørs og utendørs bruk. En hengestol i stoff kan henge fint utendørs, men kan være god å ta inn om natten eller når været er dårligere. En topphengt hengestol kan med fordel henges fra både tak eller bjelke, bare pass på at de tåler tyngden og bevegelsen. Hengende stol på stativ er praktisk da du kan flytte den avhengig av hvor du har lyst til å sitte for dagen.
 • Hvilken type hengestol skal jeg velge?

  Hvilken type stol du bør velge avhenger av hvor et sted du vil ha stolen og hvilke forhold du har. Trademax har hengestoler på stativ og hengende i tak. Har du ingen steder å henge stolen, finnes det også stoler i samme egglignende form som en hengestol, men på stolbein.
 • Finnes det forskjellige størrelser på hengestoler?

  Det er forskjellige størrelser å velge mellom på hengestolen din. Det er for én person, en dobbel hengestol eller kanskje du er på utkikk etter en hengestol du kan legge deg i. Hos Trademax finner du alternativet som passer deg.
 • Har hengestolen en maksimal belastning?

  Hver hengestol har en maksimal belastning. Se deres individuelle maksvekt under produktspesifikasjoner. Det er viktig å huske at festene og tauene kan bli påvirket av sol, vind og vann, ujevne påkjenninger, mye husking og hopping. Så det er greit å ha rutine for å se på både anheng, festene og tauet med jevne mellomrom.