Fluktstoler med fotstøtter 2 stk heltre teak

Brun

Fluktstoler med fotstøtter 2 stk heltre teak - Brun - Hagemøbler - Stoler & Lenestoler - Solstoler
Om produktet
Oversikt
Varemerke:Be BasicMaterialtype:TreFarge:Fargenavn:BrunVaremerke:Be BasicArtikkelnummer:1826309
Spesifikasjoner
Artikkelnummer: 1826309
Øvrig
VaremerkeBe Basic
FargenavnBrun
Farge brun solstol
Material
MaterialtypeTre
Produktinformasjon

Slapp av i hagen eller på terrassen med dette komfortable fluktstolsettet i tre! Det vil bli et av dine favorittsteder å sitte!

Dette møbelet i teak er konstruert av ekstremt slitesterkt løvtre, og har blitt krydret, ovntørket og deretter finslipt for å gi et veldig glatt utseende. Teak er kjent for sin eksepsjonelle styrke og værbestandighet, noe som gjør den langt mer egnet for hagemøbler enn noen annen treslag. Teak er det perfekte valget hvis du vil kjøpe hagemøbler som varer. Stolens brede armlener, høye ryggstøtte og konturerte sete gir en visuell appell og sittekomfort. Ryggstøtten kan justeres, slik at du finner den mest komfortable stillingen. Den avtakbare fotstøtten fullfører stolens klassiske design og gjør den enda mer behagelig. Lenestolen er lett å rengjøre med en fuktig klut.

Merk: For å forlenge levetiden til utemøblene dine, anbefaler vi at du rengjør dem regelmessig og ikke la dem stå uten beskyttelse unødvendig.

Rengjøring: bruk mildt såpevann

Lagring: Om mulig, oppbevar produktet på et kjølig, tørt sted innendørs. Hvis produktet oppbevares utendørs, beskytt det med et vanntett trekk. Fjern og tørk overflødig vann eller snø fra flate overflater etter regn eller snø. Tillat tilstrekkelig luftsirkulasjon for å unngå fuktrelaterte skader.

 • Materiale: finslipt teak løvtre med vannbasert finish
 • Samlet mål: 158x61x90 cm (LxBxH)
 • Ryggstøtten har 4 hvilende stillinger
 • Med avtagbar fotstøtte
 • Sammenleggbar
 • Montering kreves: ja
 • Leveransen inneholder:
 • 2xsolstoler
Leveranse
Forventet levering 8-12 hverdager
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

KJØPSVILKÅR
14 dagers angrerett
Flere sikre betalningsalternativer
Kundeservice

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Kontakt kundeservice

Telefon: 23 96 02 69

Åpningstider:
 • Mandag - Fredag:
  10:00 - 15:00
 • Helligdager:
  Stengt
Varemerke
Be Basic
Be Basic – enkle møbler til bra priser

Be Basic tilbyr møbler i noe enklere konstruksjoner og materialer enn vårt øvrige sortiment, noe som også forklarer de lave prisene.

Flere produkter fra Be Basic
PRISPRESSET
8 495
,–
Delbetale fra: 436,–/Måned
Forventet levering 8-12 hverdager
Prismatch
14 dagers angrerett
Lav frakt
Trustpilot
Dette synes våre kunder om oss:
BraTrustpilotRate
Basert på 16454
Jeg er positivt overrasket
Jeg er positivt overrasket. Har trøblet mye med Trademax og deres søsterselskap før og var skeptisk til å handle der på nytt, men det var dessverre kun dem som hadde den varen jeg ville ha, så jeg tok sjansen. For èn gangs skyld ble varen levert til avtalt tid og det var ingenting feil på varen så jeg slapp å ha med kundeservice å gjøre. Takk og lov for det, for jeg tviler på de har blitt noe bedre siden sist. Vil ikke gå så langt som å anbefale folk å handle hos Trademax, men min erfaring viser at noen ganger går det faktisk bra også.
AB 2022-01-22