Solstoler og solmøbler til late dager

Viser 130 prisverdt produkter
Kampanje
Sorter etter

Er du ute etter en fin og stilren, men samtidig behagelig solstol? Da har du kommet rett. Velg din nye solstol hos oss på Trademax og få en bedre opplevelse av din sommer. Å lene seg tilbake i en solstol under den norske høysommeren er toppen av avslapping! Du finner den solstolen du er ute etter i vårt brede sortiment – prisgunstige og komfortable solstoler til en bedre, herligere og lengre sommer. Hos oss på Trademax har du lave fraktkostnader og 14 dagers angrerett! Kjøp dine solstoler online i dag. 

Møt sommeren med en deilig solstol

Når sommeren endelig er på besøk trenger du en god solstol å tilbringe tiden i. Len deg tilbake i solstolen din og føl solens varme stråler treffe ditt ansikt. Smykk altanen fin med en klassisk solstol i tre og velg om du vil ha svart eller hvitt stoff. En solstol forhøyer inntrykket på din uteplass og bidrar med behagelighet. Våre solstoler er sammenleggbare og kan enkelt oppbevares om solstolen skulle bli din beste venn i sommer – på campingen, stranden, i hagen eller under ferien din. Mulighetene er mange!  

Drømmen om sommeren er ikke langt borte og med en solstol fra Trademax er du et steg nærmere både solen og varmen. Kombinasjonen av tre og stoff er tidløst og fint, men kan brytes av med moderne innredning. Det beste av to verdener med andre ord. Vi tilbyr klassiske solstoler i stål med sittepute. Definitivt en som vil passe deg og din uteplass.  
 
Om du velger å sitte i din solstol under sommerkveldene er det godt å kunne ha et teppe over seg for å unngå kulden. Ha et koselig pledd hengendes over din solstol og match med resterende innredning. 
 
I din solstol kan du bruke verdifull tid på deg selv og lese ferdig mange etterlengtede bøker. Bruk solstolen din som en stasjon for avlastning der du kan koble av og ta en pause fra den hektiske hverdagen. 
 
Alt til en bra sommer – velkommen til Trademax!
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Sitteplasser
Farge
Antall stoler
Form
Funksjon
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje