Hopp over overskriften og gå videre.

Sjekk våre sommerpriser på hagemøbler!

Viser 24 av 416 produkter
1
...
18

En paviljong i hagen åpner opp nye muligheter til å omgås utendørs. En paviljong kan fungere som solskjerming, vindskjerming, regnskjerming, eller bare som en fin innramning av uteplassen. Hos Trademax finner du paviljonger i mange ulike stiler og størrelser. Vi har valgt ut paviljonger som fyller ulike funksjoner, for at du skal kunne velge en som passer deg og din hage. Noen av våre paviljonger har regnbestandig tak, andre er bedre til solskjerming, og noen kan også stenges helt og stenger ute kveldskulden.

Skap nye rom i hagen med en paviljong!

Her finner du paviljonger i de fleste stiler, farger og størrelser, slik at du skal kunne få en ny uteplass som gir deg akkurat den følelsen du vil ha. Still den nye paviljongen et herlig sted med kveldssol og nyt sommerens lyse kvelder i en loungesofa under et behagelig lintak, eller inviter vennene til en grillkveld og sitt i den fine paviljongen og spis godt sammen! Mulighetene med en paviljong er uendelige – den skaper virkelig et rom til i hagen. Tenk på hva du skal bruke paviljongen din til, og hvordan du vil at den skal se ut. Er du allerede klar? Da blar du deg gjennom vårt brede sortiment av paviljonger og finner den perfekte nye uteplassen til akkurat din hage! De seneste årene har bruket av paviljonger i våre hager økt eksplosjonsartet, og vi forstår virkelig hvorfor. Hva kan være herligere enn å for eksempel innrede en deilig loungeplass med sofaer, sofabord, planter og lamper i paviljongen, for å nyte den både på dagen og kvelden? Med en paviljong kan du til og med ta partyteltet til et nytt nivå og skape en festplass å invitere venner, naboer og slekt til. Her kan dere omgås varme sommerkvelder eller ta en kaffe dagtid. 

Når du kjøper en paviljong skaper du et nytt rom, uten å behøve gjøre noen større inngrep på hus eller hage. En enkel måte å fornye seg på og gi et løft til hagen sommertid. Våre paviljonger gir deg ikke bare et nytt rom i hagen, de kan også fungere som vern mot regn, sol eller vind. Vi har et bredt sortiment av paviljonger og tilbehør til dem, blant annet har vi:

  • Paviljonger i varierende størrelser
  • Paviljonger av ulike materialer, som aluminium og tre
  • Påbygningsvegger
  • Påbygningstak
  • Rene solseilbeskyttere for å spenne opp ved for eksempel altaner

Paviljongene vi selger kommer fra kjente leverandører som for eksempel BraSaker, Mellby Garden og Dacore. Skaff deg ditt nye uterom allerede i dag hos Trademax, levert helt hjem til deg.