Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå! 300,– EKSTRA rabatt på kjøp over 4000,–. Kode: 300OFF

Avsluttes om:

Kampanje påSpisegrupper hage

363 stk produkter
Viser 24 av 363 produkter
1
...
16

Populære filtreringer

Med en flott spisegruppe, som du kan ha utendørs, blir det enkelt å by på mat. Hos oss på Trademax finner du flere varianter av spisegrupper som kan stå utendørs i allslags vær. Legger du myke puter i stolene blir det ekstra bekvemt, men de behøver du ta inn om det begynner å regne. Mat bruker smake enda bedre når man sitter i frisk luft, og med en spisegruppe som står utendørs kan du gjøre det bekvemt og hyggelig. En spisegruppe som står utendørs er lett å flytte, og lett å tørke av om den blitt våt.

Billige hagegrupper og utegrupper online

Hvilke fordeler har en spisegruppe for utendørsbruk?

En spisegruppe utendørs ""forlenger"" din bolig. Dager med behagelig vær er det herlig å sitte utendørs og spise, og det gir en følelse av frihet. Når du møblerer med en utendørs spisegruppe kan selv dager med regn eller sterkt solskinn bli behagelige å sitte ute på, om du har en parasoll som beskytter bordet.

Hvor kan jeg plassere hagemøbler spisegruppe?

Hos oss på Trademax kan du finne en spisegruppe å stille utendørs på balkongen, på altanen, i hagen eller på uteplassen. En spisegruppe ute behøver ikke ta så stor plass, men om du vil kunne invitere flere gjester til et langt herlig måltid, finnes det bekvemme spisegrupper som tillater lange middager inn på småtimene. Har du grill, er det perfekt å sette opp din spisegruppe utendørs ved siden av grillen, for å få den rette følelsen.

Hvordan tar jeg vare på en spisegruppe som står utendørs?

Hagemøbler spisegruppe som er laget for å stå utendørs tåler fukt, men kan bli støvete eller skitten. Den enkleste måten å rengjøre din utendørsspisegruppe, er å tørke av den med en fuktig klut og litt mildt rengjøringsmiddel. Har du spørsmål om våre spisegrupper som kan stå utendørs, er du alltid hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice.