Herlige hagegrupper og utegrupper

3 382 stk produkter
Kampanje
506055(1).jpg

Med en deilig hagegruppe kan du tilbringe lange rolige dager med herlige middager i hagen eller på altanen. Hos Trademax finner du et stort sortiment av utegrupper og hagegrupper – perfekt som utemøbler til hagen eller til hagestuen. Behøver du flere sitteplasser så er det dessuten mulig å kjøpe til ekstra stoler og spisebord til alle våre hagegrupper. Våre utemøbler og hagemøbler kommer fra velkjente leverandører som Hillerstorp og Comfort Garden.

Billige hagegrupper og utegrupper online

Om du velger å slå til med en komplett spisegruppe til din uteplass behøver du ikke bruke tid på å tenke over hvilke bord og stoler som passer sammen – det har vi allerede gjort for deg. Trademax har et stort utvalg av prisgunstige komplette hagegrupper og utegrupper i ulike kombinasjoner og konstellasjoner, store som små, i ulike materialer.

Vil du i stedet kombinere møbler på egen hånd og skape din egen personlige hagegruppe, har vi mengder av hagemøbler som du kan mikse og matche etter din egen stil og dine ønsker. Her finnes blant annet spisebord og cafébord i ulike størrelser og stiler, posisjonsstoler, balkongmøbler, stablestoler, klappstoler, loungemøbler og mye mer. Da bør du tenke på hvilket materiale og utseende din spisegruppe skal ha, i tillegg til hvor mange personer som skal få plass – både til hverdags og til fest. Om du har en stor familie eller mange venner som ofte kommer på grillkvelder og kaffebesøk, behøver du satse på et større bord med mange stoler. Flere av våre hagebord kan bli forlenget med ileggsplater eller har en såkalt butterfly-funksjon som gjør det enkelt å gjøre bordet større ved behov. Vi har også et bredt sortiment av mindre hagemøbler, som balkongsett og cafémøbler, for deg som skal innrede en mindre uteplass eller balkong.

Velg det materialet på hagemøblene som du synes passer best hos deg. Vi har hagemøbler i naturmaterialer som naturrotting og tre for bruk under tak, samt værbestandige, vedlikeholdsfrie materialer som kunstrotting, Aintwood og Gaumo. Velg etter hva du synes er fint og hvor mye vedlikehold av hagemøbler du rekker på fritiden din. Møbeltrekk er en smart og billig investering, fordi at det forlenger levetiden på dine hagemøbler. Kompletter din spisegruppe med en parasoll, et par solstoler og herlige puter. Deretter er det bare å lene deg tilbake og nyte din hagegruppe og din sommer! 

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Vanntett
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Antall stoler
Antall personer
Forlengningsbar
Form
Funksjon
Stablingsbar
Utseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Avtagbart stoff
Sammenleggbar
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje