Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 3 av 3 produkter

En dørstopper hindrer døren i å fly opp og treffe veggen. Dørstoppere kan sitte på gulvet, på veggen eller til og med på dørhåndtaket. Å få flere dørstoppere er en fin måte å ta vare på eiendelene dine på.

Ta vare på veggene med dørstopper

  • Sitter en dørstopper fast?

    Det finnes forskjellige modeller, som ser helt forskjellige ut fra hverandre. Du kan ha dørstopperen fast montert i gulvet eller på veggen. Den kan være laget av metall eller gummi. Det er også løse og avtagbare dørstoppere som du fester under døren. Der har du en vanlig, kileformet modell, som du enkelt flytter bort med foten. Andre modeller er klemt i en bestemt posisjon, slik at døren ikke kan bevege seg.
  • Når trenger jeg en dørstopper?

    Du kan trenge en dørstopper når det er møbler i nærheten som kan bli skadet eller der døren risikerer å sette merker på veggen. En vanlig bruk er å låse døren når det for eksempel skal luftes, slik at døren ikke smeller igjen på grunn av gjennomtrekk. Hvis du vil hindre at et kjæledyr rømmer, fest døren slik at dyret ikke har plass til å slippe gjennom. Ved inngangsdøren kan du montere en ekstra kraftig dørstopper i metall, hvor du kan låse dørene i en posisjon.
  • Er det bra å ha en dørstopper når jeg har små barn?

    Ja, for du risikerer ikke at noen får fingrene i veien hvis en dør smeller igjen. En dørstopper er et sikkerhetstiltak, hvor du kan hindre at en dør kan åpnes fritt, og du kan regulere hvor langt en dør kan åpnes.