Skyvedører

92 stk produkter
Kampanje
1945492(1).jpg

Å bruke skyvedører i stedet for vanlige dører sparer plass og er praktisk. En skyvedør trenger ikke det svingrommet en vanlig dør krever og du kan dekke en stor åpning med en eller flere skyvedører. I tillegg er en skyvedør en elegant løsning som gir hjemmet ditt stil og finesse. Velg fra vårt utvalg av stilige og praktiske skyvedører og finn løsningen for å gjøre hjemmet ditt enda mer funksjonelt.

Gjør det enkelt og spar plass med skyvedører

Hvordan velger jeg skyvedører?

På den ene siden er det fint om skyvedørene dine harmonerer med resten av interiøret og passer mot veggen der du monterer dem. Videre bør du tenke over bredden på åpningen der du ønsker skyvedørene dine. Hvor stor åpning vil du dekke? Å velge skyvedører med speil er praktisk hvis du ønsker å få et rom til å virke større eller å reflektere lyset og gjøre rommet lysere.

Hva bør jeg vurdere når jeg monterer skyvedørene mine?

Skyvedørene må ha plass til å skyves til siden der du monterer dem. Har du flere skyvedører, for eksempel foran en garderobe, er det greit om du monterer dørene i svinger, på flere skinner. Det blir mer stabilt om du monterer skyvedørene dine med skinner i både tak og gulv, men det er ikke nødvendig hvis du har et gulv du ønsker å bevare.

Kan jeg bruke skyvedører på andre steder enn i garderoben?

En eller flere skyvedører kan skape et definert rom i et større rom. Du vil kanskje ha en sovealkove eller skjerme for eksempel en arbeidsplass. Skyvedører er også gode romdelere når du ikke ønsker å bygge en permanent vegg.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje