Hopp over overskriften og gå videre.

Kampanjepriser på senger, sofaer & mye mer!

Opphører om:

Viser 13 av 13 produkter

Når du velger gulv til hjemmet ditt, er det viktig å finne et gulv som er pent samtidig som det er holdbart. Laminatgulv er et populært valg takket være dets holdbarhet, utseende og lave vedlikeholdsbehov. Hos Trademax finner du laminatgulv i en rekke forskjellige farger, mønstre og teksturer. Vi har nøye valgt ut et fint utvalg av laminatgulv slik at du kan finne det perfekte laminatgulvet for deg hos oss på Trademax.

Vanlige spørsmål og svar om laminatgulv

Hva er laminatgulv?

Laminatgulv er en type gulvbelegg som består av flere lag av materialer. Øverst er et slitesterkt lag av melaminharpiks som gir gulvet dets holdbarhet og beskytter mot riper og slitasje. Under dette laget er det et mønsterpapir som gir gulvet dets utseende og som kan etterligne tre, stein eller keramikk. Deretter er det et lag med HDF (High Density Fiberboard) som gir gulvet dets styrke og stabilitet. Til slutt er det et beskyttende lag på undersiden av gulvet som beskytter mot fuktighet og gir gulvet ekstra holdbarhet.

Hva er fordelene med laminatgulv?

Laminatgulv er kjent for sin holdbarhet, motstand mot riper og slitasje, og lave vedlikeholdsbehov. Det er også relativt enkelt å installere, noe som gjør det til et populært valg for hjemmeoppussing. Laminatgulv finnes også i en rekke forskjellige farger, mønstre og teksturer, så det er enkelt å finne en stil som passer til din innredning.

Hvilken type underlag trenger jeg for å legge laminatgulv?

Det er viktig å ha en jevn og tørr overflate for å legge laminatgulv. En betong- eller trebasert undergulv fungerer bra, men sørg for at undergulvet er planlagt og forberedt før du begynner å legge laminatgulvet. Du kan også trenge å legge en underlagsmatte eller fuktbarriere, avhengig av underlaget og produsentens anbefalinger.