Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 24 av 2881 produkter
1
...
121

Populære filtreringer

Når vi snakker om interiør, refererer vi ofte til møbler og andre inventar. Men den dekorasjonen som tar opp mest plass i hjemmene våre er det som pryder veggene våre, nemlig tapetene. I dag er valgmulighetene når det gjelder tapeter nesten ubegrensede. Ved å tapetsere om og prøve noe nytt, kan vi skape en helt annen atmosfære i hjemmet vårt.

Tapeter – hjemmets kanskje viktigste innredningsdetalj

Når vi snakker om interiør tenker vi ofte på møbler og inventar. Det som synes mest i våre hjem er det som sitter på veggene, nemlig tapetene. Når det gjelder tapeter er valgene nesten ubegrenset. Ved å tapetsere og teste noe nytt kan du skape en helt annen atmosfære i hjemmet.

Hva er forskjellen mellom papirtapet og en non-woven tapet?

Det klassiske papirtapetet og det populære non-woven tapetet er de mest vanlige tapetene i dag. Forskjellen mellom å tapetsere med en papirtapet og en non woven-tapet er at på non woven smører du lim på veggen, setter deretter opp tapetet i stedet for å lime på tapetet. 

Hva er en fototapet?

En fototapet er en tapet der motivet er så stort at det dekker en hel vegg, som et stort fotografi. Vi tilbyr et stort utvalg av prisgunstige fototapeter hos oss.

Hva er en 3D-tapet?

Et 3D-tapet er et tapet som gjennom optisk illusjon gir en 3D-effekt, som åpner for en spennende, dramatisk dybde. Med et 3D-tapet er det ikke alltid lett å bestemme hva som er fantasi og virkelighet.

Hvor kjøper jeg tapeter online?

Online hos oss på Trademax finner du et bredt utvalg av billige tapeter i forskjellige  farger og stiler. Vi har tapeter i fri, rett og forskjøvet mønstertilpassing, og vi har tapeter med stormønstret, småmønstret og grafiske motiv med mere. Fornye ditt hjem ved å kjøpe en prisguntig tapet fra oss i dag.