Tak & isolering

87 stk produkter
9fa5f2fd98bb1a364b5363d2d2c3effba11e1989.jpg

En god taktekking og isolasjon er en grunnleggende forutsetning for å skape en trygg og bærekraftig bolig. Med riktig taktekking og isolasjon kan du ikke bare beskytte hjemmet ditt mot vær og vind, men også senke energikostnadene og øke verdien på boligen din. Hos Trademax finner du et bredt utvalg av tak- og isolasjonsprodukter som passer alle behov og smaker. La oss hjelpe deg med å skape et vakkert og funksjonelt tak som vil beskytte hjemmet ditt i mange år fremover.

Hva er et inngangstak eller skjermvegg?

Et inngangstak eller skjermvegg er en overbygning som beskytter ytterdøren eller uteplassen din mot regn, snø og vind. Et inngangstak kan også bidra til å skape en mer innbydende inngang til hjemmet ditt og øke verdien på boligen din.

Hvilke andre takrelaterte produkter er tilgjengelige hos Trademax?

Hos oss finner du alt du trenger for taket ditt, inkludert komplette inngangstak, skorsteinshetter, takpapp og mye mer. Vi tilbyr høykvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser slik at du kan skape det hjemmet du drømmer om.

Hva er fordelen med isolasjon?

En godt isolert bolig kan hjelpe deg med å redusere energikostnadene og øke komforten i hjemmet ditt. Ved å isolere reduserer du varmetapet fra huset ditt og reduserer risikoen for fukt- og muggskader.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering innen 10 hverdager