Entretak & skjermtak

92 stk produkter
1186259(1).jpg
Med hjelp av et tak over inngangsdøren din skaper du en mer innbydende følelse. I tillegg beskytter taket inngangsdøren din og hjelper huset ditt til å holde seg i god stand. Hos Trademax finner du billige inngangstak av høy kvalitet. Velkommen til å bla gjennom vårt store utvalg.

Vanlige spørsmål og svar

Hvordan setter jeg opp et entretak?

Mange av våre modeller leveres ferdig monterte, det betyr at du kun trenger å feste dem på veggen. Tenk på at forskjellige husfasader krever ulike typer av monteringsløsninger. Hos Trademax finner du mange forskjellige modeller av tak der de som regel er vedlikeholdsfritt og har en lang livslengde.

Hvilken fordeler finnes det med tak over dør?

Inngangsdøren din utsettes for store påkjenninger, så ved hjelp av et tak over døren beskytter du den mot regn, sol, vind og andre typer av slitasje. Med andre ord så kan et inngangstak se til at huset ditt og inngangsdøren fortsetter å se fin ut.

Hvilken modeller på tak tilbyr Trademax?

Hos Trademax finner du mange forskjellige modeller i ulike stiler. Er du på jakt etter en mer klassisk takmodell med stramme former finner du det i vårt utvalg. Vi tilbyr også tak som har en mer gammeldags og retro stil. Med andre ord så har vi noe for alle.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering innen 10 hverdager