Trappebelysning

15 stk produkter
Kampanje
1904963(1).jpg
Med trappebelysning innendørs skaper du ikke bare et fint dekorasjonslys, men også bra funksjonslys. Med belysning i trappen ser du hvor du går, samtidig som trappens helhet løftes frem. Hos Trademax finner du trappebelysning som passer alle typer trapper. Velkommen til å utforske vårt utvalg!

Vanlige spørsmål og svar

Hva skal jeg tenke på ved valg av trappebelysning?

Først trenger du å bestemme hvor du vil plassere belysningen din. Er det i trappen, på veggen eller ved trapperekket? Deretter trenger du å tenke på hvilken type av belysning du vil ha. Kanskje det er trappebelysning i LED som gir et fint og behagelig lys? Uansett hvilken type av belysning du er på jakt etter finner du helt sikkert belysning til trappen hos oss på Trademax?

Hvor skal jeg plassere trappebelysningen min?

Hvor du velger å plassere trappebelysningen din er en smakssak. Velg om du vil ha belysning på veggen eller i trappen. Begge fungerer like bra. Det du trenger å tenke på er å plassere lampene sånn at man ser effekten av lampene og ikke rett inn i lyskilden. Da kan du bli blenda når du går i trappen.

Hvilken fordeler finnes det med trappebelysning innendørs?

Å innrede med trappebelysning er fint, men fyller også stor funksjon. Med hjelp av trappebelysning minsker du risikoen for å snuble på trappesteget, samtidig som du skaper et hyggelig og fint inntrykk av trappen.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Kampanje