Garasje & verksted

271 stk produkter
2100820(1).jpg

En garasje eller verksted er en viktig del av mange hjem og arbeidsplasser. Det er et sted hvor man kan oppbevare kjøretøy og verktøy, og hvor man kan jobbe med dem og gjøre reparasjoner. Hos Trademax finner du et bredt utvalg av garasje- og verkstedsprodukter som kan hjelpe deg med å skape en komplett og funksjonell arbeidsplass. Vi tilbyr alt fra arbeidsbenker og verktøykasser til hyller, oppbevaringsløsninger og garasjeporter. Enten du trenger utstyr for å jobbe med kjøretøyene dine eller bare ønsker å organisere og oppbevare verktøyene dine, har vi det du trenger.

Hvilke produkter og møbler trenger jeg for å innrede en komplett garasje og verksted?

For å få en komplett garasje trenger du produkter som hjelper deg med å organisere verktøy og utstyr, skape oppbevaringsplass og vedlikeholde kjøretøyene dine. Noen av produktene du kan trenge inkluderer hyller og oppbevaringsskap, verktøykasser og verktøyvogner, arbeidsbenker, løfteanordninger, gulvmatter og belysning. Det er viktig å velge produkter som passer dine behov og det tilgjengelige plassen du har. Hos Trademax finner du et bredt utvalg av garasje- og verkstedsprodukter fra velkjente merker som kan hjelpe deg med å skape den perfekte garasjen.

Hvilke fordeler finnes det med å ha en organisert garasje eller verksted?

En organisert garasje gjør det enklere å finne verktøy og utstyr når du trenger dem. Det reduserer også risikoen for skader og ulykker ved å unngå å snuble over gjenstander som ligger på gulvet. Dessuten kan en organisert garasje øke verdien på hjemmet ditt hvis du noen gang bestemmer deg for å selge det.

Hva er forskjellen mellom et verksted og en garasje?

Et verksted er et sted hvor man utfører reparasjoner og vedlikehold av kjøretøy og annet utstyr, mens en garasje er et sted hvor man oppbevarer kjøretøy og utstyr. Ofte er en garasje en del av et verksted, men et verksted kan også være separat fra garasjen.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering innen 10 hverdager