Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 14 av 14 produkter

Varme dager er veldig hyggelige hvis du kan velge å komme inn i kulden når du vil. Med ditt eget klimaanlegg eller kjøler kan du gjøre innetemperaturen i hjemmet ditt så behagelig at du kan nyte det varmt ute.

Forbered deg på varme dager med luftkonditionering

  • Hvorfor bør jeg ha luftkonditionering?

    Det trenger ikke være veldig varmt ute for at en leilighet eller villa skal bli for varmt hvis solen skinner. Mesteparten av tiden hjelper det ikke å åpne et vindu fordi det bare kommer varm luft inn. Med et klimaanlegg eller kjøler kan du enkelt selv bestemme hvilken temperatur du ønsker i hjemmet ditt. Når du har ditt eget system, trenger det ikke å være på hele dagen, men du kan slå det på når du kommer hjem.
  • Kan jeg ha luftkonditionering i leiligheten min?

    Det finnes ulike modeller av klimaanlegg og de som ikke krever en fast installasjon kan du ha uten å spørre eiendomseieren om tillatelse. Et bærbart eller lett flyttbart klimaanlegg eller luftkjøler er også greit å ha i fritidsboligen eller campingvognen. De fleste biler har AC og det er lurt å skaffe et klimaanlegg til hjemmet for å gjøre livet triveligere og mer avslappende der også.
  • Hva er forskjellen mellom en kjøler og et klimaanlegg?

    Forskjellen mellom en luftkjøler og et klimaanlegg ligger i hvordan de avkjøler luften. Et klimaanlegg kjøler ned luften ved hjelp av kjølemiddel, mens en luftkjøler bruker dampene fra vanntanken for å kjøle ned luften. Du kan få kjøligere luft med en AC, men en luftkjøler er billigere og mer miljøvennlig.