Vifter

59 stk produkter
Kampanje
1160579(1).jpg

Kjenner du at du trenger å skape et bedre klima i hjemmet ditt? Da kan nok en vifte være løsningen for deg. Hos Trademax finner du både små og store vifter. Alt fra takvifter, bordvifter, gulvvifter og mye mer.

Vanlige spørsmål og svar

Hvordan får jeg det svalt med en vifte?

Plasser viften din på gulvet. Det gjør at den varme luften blåser oppover og rommet kommer til å oppleves noe mer avkjølende. Du kan også plassere en skål med isbiter foran viften. Det kalde vannet fordamper og kjøler luften i rommet. Sørg også for at alle vinduer er lukket. På denne måten lukker du ut all varm luft og holder den kalde luften innendørs.

Hva må jeg tenke på når jeg skal kjøpe en vifte?

Vifter er i dag produsert til ulike behov. Derfor må du velge rett vifte til rett behov. Du kan for eksempel ikke bruke en varmevifte for å få bort fukt på badet. Dette gjør at du må vite og ha definert hvilken funksjoner du trenge før du kjøper en vifte.

Hvilken vifte er best?

Ulike typer av vifter kommer med forskjellige typer av fordeler. En bordvifte er for eksempel perfekt å ha på skrivebordet eller sidebordet og passer perfekt til små plasser. Har du en større plass du trenger å kjøle ned skal du titte på gulvvifter. Som oftest har de større motor og blad. En takvifte skaper bra luftsirkulasjon i rommet og gir en god avkjøling under varme sommerdager.

Hvilken effekt skal viften min ha?

Hvilken effekt du trenger å ha på viften din, kommer helt an på hva du skal ha den til. Om du har et rom som er større enn gjennomsnittet, kan det være bra å regne ut rommets volum og sammenligne med anbefalt luftstrøm for maksimal effekt. Også om du bare er på utkikk etter en liten vifte er det aldri feil å beregne viftens effekt i forhold til rommets størrelse, for å være sikker på at den oppfyller behovene dine.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje